Wednesday, February 28, 2024
HemCaleb WilliamsUSC-tränaren Lincoln Riley ger indirekt meddelande till Washington på Caleb Williams väg...

USC-tränaren Lincoln Riley ger indirekt meddelande till Washington på Caleb Williams väg under Kliff Kingsbury

Diskussionen bakom Caleb Williams framtid i NFL-draften fortsätter att väcka huvuden mer än någonsin. Williams, quarterbacken för USC Trojans, tillkännagav sitt beslut att deklarera för NFL-draften 2024 och har sedan dess varit ett diskussionsämne för alla draft-relaterade nyheter. Med rätta, eftersom Williams var en av de bästa spelarna som NCAA bevittnade förra säsongen.

Williams förutspås bli nummer 1 i draftvalet för den kommande NFL-draften. Med Chicago Browns som fick första valet i draften, antar fansen att de med största sannolikhet kommer att välja Williams på grund av hans oöverträffade talanger och färdigheter. Sedan är det Washington Commanders som står näst på tur för att välja. Kliff Kingsbury, som var med OC för trojanerna, är för närvarande OC för befälhavarna och är känd för att dela en fantastisk relation med Williams. Detta kan mycket väl innebära att Williams har en större chans att vara i Washington. Och detta är vad USC-tränaren Lincoln Riley hade att säga om situationen.

USC HC Lincoln Riley delar med sig av sina tankar om att Williams ska gå med Kingsbury i Washington

NFL-draften har tagit sporten med storm och med bara 80 dagar kvar till evenemanget verkar spänningarna stiga. Williams har varit den topprankade spelaren den senaste säsongen och kommer med största sannolikhet att hamna hos Commanders snarare än Browns, det vill säga om man får välja. Eftersom Williams är en förstahandsspelare kan Chicago Browns mycket väl välja honom innan Washington får en chans.

USC HC Lincoln Riley på Caleb Williams/Kliff Kingsbury till @GMFB: “De har ett fantastiskt förhållande. Det var fantastiskt för Caleb att ha Kliff… I en perfekt värld skulle jag älska en återförening för dem? Det skulle vara fantastiskt. Men vi alla vet att mycket skulle hända mellan nu och utkastet.”

— Peter Schrager (@PSchrags) 5 februari 2024

Som svar på detta dilemma sa Riley: “De har en fantastisk relation. Det var fantastiskt för Caleb att ha Kliff… Skulle jag älska en återförening för dem i en perfekt värld? Det skulle vara jättebra. Men vi vet alla att mycket skulle hända mellan nu och utkastet. Således är det uppenbart att Williams hamnar hos Commanders verkar vara en idealistisk situation men fansen håller fortfarande tummarna. Dessutom delade Williams nyligen att han inte skulle vilja vara en del av Chicago Browns, som vände tusentals huvuden.

Colin Cowherd avslöjar sanningen bakom Williams ovilja att gå med i Chicago Browns

I ett nytt avsnitt av den populära showen, “The Herd” av Colin Cowherd, väckte han en storm över sig själv när han var bärare av dåliga nyheter för Chicago-fans. Han hävdade att familjen Williams inte skulle vilja flytta till Chicago och som sådan inte gå igenom undertecknandet, vilket väckte mycket kontrovers.

Cowherd sa, “Jag tror inte att det är möjligt att Washington byter upp och Chicago tillåter Washington att handla upp eftersom Caleb och hans grupp inte vill åka till Chicago.” Strax efter kontaktade Williams team Cowherd och bad honom att göra ett annat uttalande eftersom de inte var anti-Chicago. Senare lade Cowherd till kommentarerna och sa: “Jag fick ett samtal från Caleb Williams lägret och de sa: ‘Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa. Colin, vi vill inte bli målade som anti-Chicago och vi vill inte bli målade som anti-björn,'” sa han. “Och de gjorde det klart för mig att de sa: “Hör här, vi vill inte åka till en stad som inte bryr sig.” Alltså, när NFL-världen fortsätter att gå in i en frenesi om Williams framtid, är en sak säker, årets NFL-draft kommer att vara ett för evigheter.

Läs mer: “Vet inte om Kliff Kingsbury vill”: Caleb Williams 2024 NFL Draft Future Faces Unfiltred Reality by Football Legends

Kommer Caleb Williams att hamna hos Kingsbury’s Commanders eller inte? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Inlägget USC Coach Lincoln Riley ger indirekt meddelande till Washington om Caleb Williams’ Path Under Kliff Kingsbury dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär