Wednesday, February 21, 2024
HemSwimmingUSA:s simmästare Ryan Murphy återvänder starkt till poolen efter den senaste anfallen...

USA:s simmästare Ryan Murphy återvänder starkt till poolen efter den senaste anfallen med sjukdom

4x olympiska guldmedaljörssimmaren Ryan Murphy hade en tuff start på 2024. Medan simeliten startade sin väg till OS i Paris 2024 i Knoxville tidigare i veckan, valde Murphy att hoppa över TYR Pro-evenemanget med ett oväntat tillkännagivande. Nu, när de kommande spelen lockar världens bästa ännu en gång, ser 28-åringen fixerad ut på att återskapa sina otroliga bedrifter från föregående OS igen.

Fristilssimmaren är en av de mest dekorerade atleterna i USA:s historia, och hans beslutsamhet ser ut att följa en riktig mästares vinnarmentalitet. I ett videoklipp som går runt på sociala medier kan Murphy ses vara tillbaka på jobbet och återfå formen efter att ha tvingats ta ledigt för att fokusera på återhämtning.

Simikonen Murphy riktar blicken mot de kommande spelen

I sitt senaste Instagram-inlägg gav Murphy sina fans bakom kulisserna utdrag av hans strikta arbetsregim. Ryan vann fyra av sina sex olympiska medaljer i ryggsim, och det är den här gamla allierade som Murphy vill falla tillbaka på när han rustar upp för den stora uppgörelsen i Paris senare i år. Murphy verkar återfå sin styrka på Goldfish Swim School, borta från allmänhetens blick. “2024 har en snabb start.”, lyder bildtexten till Murphys senaste inlägg, vilket indikerar hans beslutsamhet att ta igen den förlorade tiden.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ryan Murphy (@ryan_f_murphy)

Personen bakom kameran ägger på Ryan som den 16-faldiga VM-guldmedaljören i massor i sin naturliga miljö än en gång. Hans träningsrutin lockade till sig flera lovordande kommentarer från hans fans, inklusive den tidigare tävlingssimmaren och tolvfaldiga OS-medaljören Natalie Coughlin. Murphy sa att han skulle fokusera på fokus på vila och återhämtning, som hans tränare föreslog när han drog sig ur Pro Series. Det verkar som om han har tagit ett steg mot det efter det bitterljuva 2023.

En blandad påse 2023 för Ryan Murphy

2023 etablerade Murphy återigen sin status i simgemenskapen genom att vinna fyra medaljer vid vattensports-VM i Fukuoka. Hans två guldmedaljframträdanden gav till och med Murphy den prestigefyllda utmärkelsen Årets manliga idrottare vid Golden Goggles Award. Men det kom även bakslag.

Läs mer: 5 år efter senaste vinst, Ryan Murphy återskapar historia på Golden Goggles Awards

I US Open förlorade han mot den 20-årige Hubert Kos från Ungern vilket höjde en hel del på ögonbrynen. Med sjukdom som kastar en lång skugga över Murphys början till 2024, kommer den färska uppdateringen säkert att lindra hans fans. Förväntningarna är höga att hitta Murphy med all sin glans i de parisiska poolerna.

Inlägget USA:s simmästare Ryan Murphy återvänder starkt till poolen efter nyligen anfall med sjukdom dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär