Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsUSA:s olympiska medaljör Jessica Springsteen avslöjar en rolig "pedagogisk helg" - här...

USA:s olympiska medaljör Jessica Springsteen avslöjar en rolig “pedagogisk helg” – här är detaljerna diskuterade

Jessica Springsteen, dotter till den legendariske Bruce Springsteen, rider med kungligheter som flödar i hennes ådror och ärver tydligt sin fars hyllade talang. Hennes senaste bedrift inkluderar att styra det amerikanska hoppteamet till en imponerande andraplats i Japans ryttarfinal. Som 31-åring uppfyllde hon sina olympiska ambitioner och klev till en början som vikarie i London 2012.

Amerikas favoritvideo idag

Mitt i den fantastiska bakgrunden av Hidden Valley i Kalifornien kommer ett spännande och berikande tvådagarsevenemang att äga rum på Shelburne Farms den 16:e och 17:e december. Jessica Springsteens kommande hoppklinik garanterar en härlig helg skräddarsydd för varje hästentusiast, och erbjuder en unik blandning av nöje och utbildning.

Kulinariska läckerheter och biljettförmåner

West Palms Events delade nyligen ett spännande tillkännagivande på Instagram. Bildtexten utropade: “Biljettförsäljningen är LIVE för @JessicaSpringsteen Clinic, presenterad av @michaelnyuisfoundation, @comptoncowboys och @comptonjrequestrians” Se och lär dig av USA:s olympiska hoppningsmedaljör @JessicaSpringsteen 16 december och 16 december på gården Shelburn i Hidden Valley, CA. Det blir ingen biljettförsäljning på plats. Missa inte en rolig och lärorik helg!”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av West Palms Events (@westpalmsevents)

Inlägget avslöjade mer information om revisionsbiljetterna. Biljetterna kommer dock också med andra privilegier än att tillåta entré till tillfället. Några av dem är den kostnadsfria lunchen och mellanmålen som tillhandahålls på lördagen, vilket förbättrar serviceleveransen och tillfredsställelsen bland deltagarna. Kampanjen innebär att du serverar en mättande lunch på Springsteens klinik. Biljetter till lördag kostar 100 dollar.

Jessica Springsteens olympiska triumfer

Jessica Springsteen är en märklig ryttare som kommer från Colts Neck, New Jersey. Hon började rida vid fem års ålder. Hon vann ASPCA Maclay Finals och vann även FEI Youth Championships i sina yngre år. Hittills är hon fantastisk genom att vinna stora hästkapplöpningstävlingar. Hon lyckades vinna en lagsilvermedalj under de olympiska spelen i Tokyo 2020.

Ändå, under de efterföljande åren, avtog Jessica inte de föregående segrarna och behöll segerandan. Hennes prestationer var alltid spektakulära eftersom hon lyckades vinna många viktiga evenemang som Rolex Grand Prix CSI 5* och FEI Jumping Nations Cup.

Se The Story: Att bemästra ridångest: Fem kraftfulla tankesättstekniker för att övervinna rädsla vid ridning

RELATED ARTICLES

Mest populär