Wednesday, December 6, 2023
Hem2024 Paris OlympicsUSA:s olympiska brottningsmästare, David Taylor, skänker lustigt "get"-status till sina NLWC-tränare

USA:s olympiska brottningsmästare, David Taylor, skänker lustigt “get”-status till sina NLWC-tränare

David Taylor är brottningens superstjärna. Han har vunnit allt. Den amerikanska fristilen och folkstilsbrottaren har dominerat 86 kg-divisionen. Den regerande olympiska mästaren och världsmästaren kommer att ta sig an förstaplatsen på pallen i Paris OS 2024. Känd som “Magicman” har Taylor haft sin mästerskapstitel sedan 2022, efter att ha tagit tillbaka den från Hassan Yazdani.

Med OS precis runt hörnet tar David det lugnt utan att rusa in i saker. Hans podcast är ett projekt som han är involverad i. Förutom det investerar han också mycket tid för sin familj på ranchen. Innan han kom tillbaka till mattorna för sin OS-träning för några dagar sedan, hade David laddat upp en bedårande video från en semester med sin familj. Nyligen publicerade han en video från sin ranch som säkerligen kommer att skapa en skrattsalva för tittarna.

Taylor “getter” sina brottningstränare

YouTube är det nya projektet som den olympiska brottaren verkar sätta sitt fotavtryck på. Han laddar regelbundet upp podcastvideorna och videorna från sin ranch. Nyligen delade han en lycklig stund direkt från sin ranch. Två nya getungar föddes på hans ranch och lade till nya medlemmar till hans familj. I ett inlägg på sitt X-konto delade han länken till videon från ranchen och skrev: “Lade till två nya medlemmar till Taylor-familjen, Cael och Cody the GOATS”. Men haken finns någon annanstans!

Taylor döpte de två getterna till Cael och Cody. Det här är faktiskt namnen på de två tränarna i Nittany Lions Training Center (NLWC)! De är Cael och Cody Sanderson. Försöker David förmedla ett budskap om sina tränare? Tja, vi är inte säkra på det. Men sättet han “bockade” sina tränare var ett ögonblick av ren glädje.

I videon sågs de två bedårande getungarna leka med Taylors döttrar. Till stöd för sitt val av namn sa Taylor i videon, “det är ett ganska bra namn för dem. De är ganska bra. Flickor älskar dem och det har varit ett bra tillskott till familjen.” Dessa lättare ögonblick som Taylor ofta delar nu för tiden verkar visa hans enorma självförtroende och lugn när han går in i OS.

På väg in i OS med bra headspace

The Magicman har mycket att göra för honom. Från att försvara sin titel i VM till att komma tillbaka till en växande familj, Taylor är på en bra plats. Med bebis nummer tre på väg har Taylor så mycket att se fram emot att gå in i den olympiska månaden nästa år. Taylor har anammat ett annat tillvägagångssätt än OS i Tokyo och den här gången har Taylor bestämt sig för att träna och ha kul.

Se: USA:s världsmästare i brottning David Taylor utmanar landets mest dekorerade brottare till en match

Detta kommer som en positiv booster för mästarbrottaren. Och eftersom det handlar om att “ha kul” närma sig detta OS, verkar det finnas en god chans att Taylor kommer att göra detta OS minnesvärt. För att vara ärlig, med två “GOAT”-tränare vid sin sida, ser det inte ut som en avlägsen verklighet!

RELATED ARTICLES

Mest populär