Sunday, February 25, 2024
HemKevin HartUsain Bolt trollar roligt Kevin Hart med den mest bisarra julklappen

Usain Bolt trollar roligt Kevin Hart med den mest bisarra julklappen

Julen är runt hörnet! Alla gör ansträngningar för att göra festligheterna speciella för kärlek och positivitet. Den legendariske jamaicanske före detta sprintern Usain Bolt är redo att omfamna den festliga andan. Mest känd för sina framstående sprintfärdigheter, den snabbaste mannen, Usain Bolt, återigen gladde hennes fans genom hans senaste inlägg.

Amerikas favoritvideo idag

8-guldmedaljvinnande olympier och medgrundare av den jamaicanska restaurangen Usain Bolts senaste julöverraskning för sin favoritkompis har tagit internet med storm.

Usain Bolt kommer med julklappar till Kevin Hart med en twist

Usain Bolt, den snabbaste sprintern och den nuvarande världsrekordhållaren på 100 och 200 meter, skapar rubriker för sitt senaste lustiga inlägg. Julens överraskningsinlägg har delats av den största sprinterns jamaicanska restaurang “Usain Bolt’s Tracks & Records”. Och bildtexten lyder “Det är säsongen att packa upp smakens gåva på Usain Bolts Tracks and Records i jul. Där varje rätt sätter farten för en festlig fest som är legendarisk!”. Den amerikanske komikern Kevin Hart har också taggats i inlägget.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Usain Bolts Tracks & Records (@ubtandr)

I det här inlägget ser den berömda amerikanska komikern och skådespelaren Kevin Hart extremt glad ut. Hart, känd för sin ståuppkomedi, verkar öppna presentförpackningen med förvirrade uttryck när Bolt packade presenten med flera kartonger. Bolt satte en annan låda i lådan och behöll en annan gammal låda i lådan, vilket verkade vara en oändlig sekvens. Och efter att ha öppnat så många lådor hittade den berömda skådespelaren äntligen sin gåva. Den snabbaste mannen Usain Bolt gav honom en kupong på 5 USD för sin restaurang ” Tracks & Records ”. Hart avslöjade sedan lustigt fångsten, “Allt jag behöver göra är att ta ett flyg från Los Angeles till Jamaica så att jag kan gå och köpa jamaicansk mat.”

Usain Bolts förtjusande vänskap med Kevin Hart

Den största sprintern genom tiderna, Usain Bolt, drar sig aldrig ifrån att prata om sitt band med Kevin Hart. “Nu är överraskande nog Kevin Hart en av mina största inspirationskällor,” sa han tidigare i en intervju. Hart är en välkänd social media-enhet, med tanke på hans expansiva karriär som skådespelare och komiker. Nyligen kom han även in på omslaget till Men’s Fitness.

På tal om Hart, tillade Bolt, “Han är den typen av person som alltid tränar.” Dessutom sa han, “När jag tittar på det, säger jag, ‘Åh, jag måste träna.” Bolt och Hart sprang tillsammans i loppet som Nike sponsrade. Med sitt nya inlägg firar Bolt återigen sin djupt rotade vänskap med Kevin Hart.

s Is All In, rotar för $155M Esports Giants på World 2023

RELATED ARTICLES

Mest populär