Saturday, December 9, 2023
HemOlympicsUSA strandvolleyboll för herrar siktar på kvalifikationerna för OS i Paris 2024...

USA strandvolleyboll för herrar siktar på kvalifikationerna för OS i Paris 2024 när de förbereder sig för BPT-utmaningen Chiang Mai

Vinnarna av All-American Men’s final, Miles Evans och Chase Budinger, har skapat vågor i den elektrifierande beachvolleybollvärlden. Genom att börja sin samling av guld med den första räkningen vid Haikou Challenge, siktar paret på att uppnå OS-guldet i Paris 2024. Jakten på OS-guld startade den 5 november i år när paret säkrade sina biljetter till den franska huvudstaden.

Även om paret har lyckats vinna global framgång med en dubbel triumf, letar de fortfarande efter en bättre position. Därför kommer paret att ge sig ut på strävan efter excellens i Beach Pro Tour (BPT)-utmaningen i Thailand.

USA:s Dynamic Beach Volleyball Duo Haikou Victory

I en nyligen tweet från USA:s beachvolleyboll skrevs det som “Miles Evans och Chase Budinger är redo att tävla i BPT Challenge Chiang Mai efter att ha tagit sitt första guld tillsammans på Challenge Haikou!” strax efter att ha tagit den första guldmedaljen tillsammans är USA:s dynamiska beachvolleybollduo redo att gå in på BPT-arenan.

Den första söndagen i denna månad presterade Dynamic-duon Miles Evans och Chase Budinger bra på volleybollplanen och gick ut som segrare i turneringen. USA:s beachvolleyboll gjorde anspråk på en obesegrad rad på sex matcher i följd vid Haikou Challenge som hölls i Kina.

I den sista uppgörelsen låste laget horn med Theo Brunner och Trevor Crabb och vann matchen med en anmärkningsvärd poäng på (21-14, 23-21). I en intervju med Volleyballmag. Com, Evan’s sa, “Vi har väntat hela året på den här guldmedaljen,… Det är ett riktigt bra lag, vi har förlorat mot dem hela året, det är äntligen dags att slå dem.”

Intressant nog tog sig Evans och Budinger till topp 30 genom att samla 800 poäng i tävlingen. Men paret måste fortfarande vara nöjda med sin nuvarande ranking och tittar på de kommande turneringarna för att göra ett lyft.

Har Dynamic Duo tagit sig till OS i Paris 2024?

När paret tog guldmedaljer i Haikou-utmaningen, gick de ut som segrare och säkrade en plats vid de kommande OS i Paris 2024. Den främsta anledningen till denna extatiska seger är det hårda arbete och svett som strömmade in av laget för att ta sig en biljett. Laget förbereder sig för att lägga OS-guld till samlingen. Utöver detta tittar laget också på det kommande BPT-utmaningsguldet.

Läs mer: USA Women’s Beachvolleybollpar återupplivar partnerskapet “Cardinal and Gold” för att dominera den globala scenen

Beach Pro Tournament är ett annat mästerskap som kommer att vara det andra mästerskapet som anordnas av Thailand efter att framgångsrikt genomföra FIVB U21 Beachvolley-VM i ROI. Så småningom kommer ytterligare ett stort evenemang att anordnas på dess sand, som börjar 16 november till 19 november. Utöver detta är BPT-utmaningen den nionde utmaningen för säsongen och den tredje, som äger rum på Asiens sandstränder. De två föregående tävlingarna hölls i Goa i Indien och Haikou i Kina.

RELATED ARTICLES

Mest populär