Sunday, December 10, 2023
HemBasketballUppkallad efter Michael Jordan och Kobe Bryant, Who Is Historic Debutant, Ja'Kobe...

Uppkallad efter Michael Jordan och Kobe Bryant, Who Is Historic Debutant, Ja’Kobe Walter?

Spänningen och spänningen med college-basket är borta från listorna under den inledande veckan av NCAA. Fansen är förtjusta i att följa dessa unga NCAA-superstjärnors häpnadsväckande framträdanden. I ännu en vild natt tog sig Baylor Bears förbi Auburn Tigers med en 88-82-seger i en mycket efterlängtad match.

En historisk prestation från deras 19-åriga shooting guard gjorde dock denna seger ännu sötare. Ja’Kobe Walters hisnande basketboll på tisdagskvällen har fått allas pengar värt på Sanford Pentagon i Sioux Falls, SD

Ja’Kobe Walter gör en historisk debut

En femstjärnig rekryt och en av de bästa utsikterna i år, Ja’Kobe Walter gör mycket oväsen. Den femstjärniga rekryten har stadigt satt sina fötter i stjärnstatusens rike. Walter skrev in sitt namn i rekordböckerna efter att ha gjort 28 poäng på sin debut för Baylor Bears. Efter detta tog han rekordet för att göra flest poäng av en nybörjare på debuten. Inte konstigt att hans föräldrar döpte honom efter Michael Jordan och Kobe Bryant.

Utöver detta säkrade han även 7 returer innan Bears stängde natten. Vidare hamnar han på fjärde plats i listan över poäng i en kollegial debut i Big 12 Conference. Ja’ Kobe Walter exploderade på banan med sin aggressiva spelstil. Han landade en perfekt 10 för 10 från frikastslinjen för att gå med en 7 av 13 från golvet. Dessutom gjorde han framgångsrikt 4 skott bakom bågen och hade 13 poäng till sitt namn innan den första halvleken.

Walter var avgörande i sitt lags comeback då Bears låg 9 poäng efter i paus. Han förändrade sitt spel och kanaliserade sin inre Mamba i andra halvlek. Han gjorde de första åtta poängen för Bears och minskade gapet till bara 1 poäng. Så småningom samlade Baylor sig genom tigrarna för att gå vidare och lyckades hålla fast vid ledningen i matchens avslutande ögonblick.

Det kraftfulla framträdandet från den begåvade No.4 of the Baylor Bears har inte kommit som en överraskning för många. Walter har även tidigare bevisat att han är en kraft att räkna med.

En titt in i Walters karriär

Den 6-fots-5-vakten från McKinney High School är en rekryt av högsta klass för Baylor Bears. Walter hade imponerande siffror som junior i gymnasiet. Han behöll ett genomsnitt på 23,3 poäng, 7,6 returer, 1,9 assist och 2,3 steals per match för att hjälpa McKinney att bli delstatsmästare. Dessutom har McDonald’s All-American 2023 också representerat USA i Nike Hoops Summit. Dessutom är han den första rankade skytten i klassen 2023 och är placerad på 8:e plats totalt.

Walter har gjort en knasig debut för Baylor Bears i deras säsongsinledning. Dessutom inspirerade han den hårt kämpade segern för sitt lag att göra en perfekt start på sin kampanj. Fansen kommer att hoppas att han fortsätter att slå rekord och ge Baylor sin andra nationella titel.

Vad tycker du om Ja’ Kobe Walters debut? Dela med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär