Thursday, November 30, 2023
HemNFLUpphettad debatt avbryts på internet efter att Seahawks RB blivit årets offensiva...

Upphettad debatt avbryts på internet efter att Seahawks RB blivit årets offensiva rookie i mellansäsongen

Fox korade sin offensiva Rookie of the Year i mitten av säsongen. Kenneth Walker III vann priset. Rookien som springer tillbaka från Seattle Seahawks. Valet i andra omgången har tagit ligan med storm och har redan passerat 500 yards av rusning på 8 matcher.

Men hans kröning är inte utan sin beskärda del av kritiker, faktiskt en hel del. NFL-fansen på Twitter har brutit sig in i en debatt om deras val av rookies som de tycker är bättre lämpade för priset.

Det är tiden på året för FOX:s mid-season awards. Medan fansen röstar på sina favoritspelare finns det vinnare och sedan, på grund av individuella utmärkelsers natur, finns det förlorare.

Å ena sidan har Walker gjort många fans stolta genom att ta hem mellansäsongen OROY. Å andra sidan stöter rivaliserande fans och andra sportåskådare på internet över detta tillkännagivande.

Årets offensiva nybörjare i mellansäsong 2022 är @Seahawks RB @Kenneth_Walker9som röstats fram av NFL på FOX-fans! pic.twitter.com/iaaijoEo4d

— FOX Sports: NFL (@NFLonFOX) 10 november 2022

Även om RB har en fantastisk säsong tror många att det finns bättre kandidater. Trots att resultatet redan är slutgiltigt, kommer namnen på rivalen RB Dameon Pierce och Breece hall upp när deras respektive supportrar slåss om det på Twitter.

Fansen reagerar på att Seahawks RB vinner priset

Medan vissa gratulerade Walker för denna bedrift, kan andra inte acceptera hans seger över Pierce, en RB för Houston Texans.

WTF ser ni att Walker mår bättre än Dameon? Ge mig inte skitstatistik titta på lag kom ihåg Fotboll är en lagsport inte en enmansshow Walker har mycket bättre o linje (mitten) mycket bättre Mottagare (ja bra mottagare hjälper till att springa tillbaka) Dameon är bara bättre om du tittar på matcher

— Blake DeGeorge (@Blaketexans) 10 november 2022

Eftersom Pierce inte vann priset, hade detta fan bara en slutsats om denna snubb.

Damien Pierce existerar inte

— Vonn Taco Bell 🥷 (@VonnTacoBell) 10 november 2022

Detta utbyte på Twitter, utan tvekan, sammanfattar Pierce vs Walker-debatten i tråden.

Pierce spelar i ett DRASTISKT sämre lag. Älskar K9, men att jämföra dem på det här sättet är helt orättvist. Pierce är otäck.

— Sam Brunson (@Sam_Brunson) 10 november 2022

Efter den här debatten fanns det också fans som sa att om Breece Hall inte var skadad så skulle han ha varit den klara vinnaren.

Dude lucky Breece Halls säsong slutade tidigt eftersom han var på väg att vara enhällig lmao

— Larry (@larry_leqend) 10 november 2022

Och medan Hall, som är en RB för New York Jets, är klar för säsongen. Han peppas för att vinna ytterligare ett pris nästa år.

Årets comeback-spelare nästa år pic.twitter.com/nQxVFmTkvN

— Eli Adkins (@EliAdkins9) 10 november 2022

Hur var Kenneth Walker III:s prestation?

Hans kritiker kommer inte att ta bort spelarens trofé. Och om han förtjänar det mer än sina konkurrenter är fortfarande ett hårt omdebatterat ämne. Ändå kan ingen hävda att Hawks har slagit guld med den här spelaren. De valde den här spelaren med sitt 41:a totala val i den andra omgången av 2022 års NFL-draft. Efter att ha imponerat på världen med sina framträdanden vid Michigan State University föll han lyckligtvis oväntat i armarna på John Schneider och Seattle.

DYK DYPARE

På 8 matcher har 22-åringen 570 yards på 111 rusningsförsök, i snitt runt 5,1 yards per bär. Utöver sina imponerande siffror har han också 7 rusande TDs. Hans längsta yardage för säsongen var en 74-yard rush. Spelaren verkar i alla fall riktigt explosiv i sin position.

Låt oss vänta och se var spelaren går från en så imponerande start, eftersom han mycket väl skulle kunna förlora priset i slutet av säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär