Wednesday, December 6, 2023
HemOlympicsUppgravd bild visar Wayne Gretzkys dotter på en tjusig resa i Donald...

Uppgravd bild visar Wayne Gretzkys dotter på en tjusig resa i Donald Trumps helikopter på 7 miljoner dollar för att stödja golfstjärnan Dustin Johnson

Wayne Gretzky är en av de största spelarna som har spelat ishockey. “The Great One” gjorde hans 20-åriga NHL-karriär till en legendarisk sådan och levde sin barndoms dröm. Han levde sin dröm när han gifte sig med Hollywood-skådespelerskan Janet Jones 1988. Dessutom har de fem barn tillsammans.

Av de fem barnen är Paulina Gretzky den äldsta. Paulina föddes i december 1988 och är 33 år gammal nu. Hon är också skådespelerska och modell som sin mamma och hade arbetat i några filmer. Tidigare i år gifte hon sig med en amerikansk golfspelare, Dustin Johnson, i april. 2018 flög Paulina i en helikopter på 7 miljoner dollar för att bevittna Dustins match.

Wayne Gretzkys dotter flög till The Hamptons

Wayne Gretzkys dotter och guldmästaren Dustin Johnson har varit i ett förhållande i nästan ett decennium nu. De började dejta 2013. Båda avslöjade dock aldrig sina äktenskapsplaner. De dejtade glatt varandra i nästan 10 år innan de knöt säcken.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Paulina Gretzky (@paulinagretzky)

Men de älskade alltid varandra. 2018 flög Paulina med sin BFF Kristina, hela vägen till The Hamptons, på en helikopter på 7 miljoner dollar från tidigare president Donald Trump. Hon laddade upp en bild på henne med helikoptern på Instagram och textade “HELL🚁 HAMPTONS @kmelnichenko”.

DYK DYPARE

Paulina åkte till Hamptons för att titta på US Open på Shinnecock Hills, där Dustin Johnson skulle spela sin match. Paulina klickade på bilder i och med Donald Trumps Sikorsky S-76 MAGAcopter och la upp dem på sitt Instagramkonto.

Paulina Gretzkys efterlängtade äktenskap med Dustin Johnson

Paulina och Dustin knöt ihop säcken i april, tidigare i år. Detta äktenskap var dock efterlängtat eftersom paret delade ett mycket långt och starkt band. Dessutom avslöjade Paulina en gång att när Wayne först träffade Dustin, rådde han Paulina att gifta sig med honom då.

De började dock dejta 2013. De födde sitt första barn 2015 och döpte till Tatum Gretzky Johnson. Dessutom födde de sin andra son 2017 och döpte honom till River Jones Johnson. Så småningom gifte de sig 2022, med ett underbart bröllop med alla deras familjemedlemmar.

Paulina flög till Hamptons för att försörja sin pojkvän då och nu hennes man, Dustin Johnson. Vad tycker du om denna storslagna gest hon gjorde för sin älskade?

RELATED ARTICLES

Mest populär