Sunday, February 25, 2024
HemWweUppdatering om Becky Lynch's Bloody Affair på WWE Raw tyder på att...

Uppdatering om Becky Lynch’s Bloody Affair på WWE Raw tyder på att det inte var planerat

Pro wrestling är en riskabel verksamhet. Oavsett hur många försiktighetsåtgärder dessa stjärnor vidtar, löper artisterna alltid risken för skador. Medan vissa skador är en del av kayfabe, är andra väldigt verkliga. En sådan incident hände i det senaste avsnittet av WWE Raw Day 1. Medan många fans trodde att Becky Lynchs skada var en del av en kayfabe, tyder interna rapporter på att detta inte var en planerad plats.

Amerikas favoritvideo idag

Becky Lynchs skada var verklig

På en bild som nu delas på den sociala medieplattformen X (tidigare Twitter) kan Becky Lynch ses i den med ett blödande ansikte. Detta var resultatet av hennes senaste match mot Nia Jax. De två har åkt fram och tillbaka i veckor och en kamp var planerad till WWE Raw Day 1, denna vecka. Efter att ha sparrat en tid fastnade Jax The Man efter att ha levererat ett uppercut och ett andra rep drop-down stänk. Man kunde anta att blödningen var ett resultat av ovan nämnda uppercut. Många antog att detta var förplanerat ställe designat för att vara en återuppringning till orsaken till fejden, men rapporter hävdar att Jax faktiskt slog Lynch öppet som hon gjorde tidigare.

Som många brottningsfans vet är det inte första gången Jax slår upp Lynchs ansikte. På vägen till 2018 års Survivor Series hade damdivisionen i Raw invaderat SmackDown före varumärkeskrigföringen. Under denna tid var Lynch en del av det blå varumärket. När damerna i Raw härjade i SmackDown backstage, slutade det med att Jax av misstag slog Lynch square i munnen, vilket fick henne att blöda från munnen.

Medan Lynch blev skadad blev bilden av en blödande Lynch som trotsigt stod bland folkmassan folklore. Många krediterar detta dåliga ögonblick som skapandet av “The Man”. Ingen visste dock att denna gamla incident skulle bli orsaken till en fejd mellan henne och Nia Jax 2023-24. Veckor före dag 1-avsnittet av Raw ropade Lynch ut Jax och sa att anledningen till att Jax är populär nu är på grund av henne.

Även om fansen trodde att Lynch kunde bli vinnaren, gick det inte till hennes fördel. Efter den nedslående förlusten öppnade hon upp om hur hon hanterade nederlag från en av sina ärkerivaler.

Hur Becky Lynch hanterar sin förlust

I ett klipp som delas av WWE efter kampen, delade Lynch hur hon mår efter sitt nederlag i händerna på The Irresistible Force. I klippet såg Big Time Becks ledsen och uppgiven ut efter förlusten. På frågan om vad som händer härifrån svarade hon: “Ja, det är bara uppförsbacke härifrån.” Detta kan vara ett tydligt tecken för Jax att kampen mellan dem kanske inte är över än.

Lynch kanske letar efter ett möjligt sätt att avgöra resultatet inom en snar framtid. Frågan är bara när fansen kan förvänta sig att matchen ska äga rum. En möjlighet kan vara att de två möter varandra vid den kommande Royal Rumble. Bara tiden kommer att utvisa när de två kommer att göra upp sin poäng. Tror du att Becky Lynch kommer att kunna nå Jax för att hämnas?

RELATED ARTICLES

Mest populär