Monday, December 4, 2023
HemNBAUppdatering av värmeskada: Spelar Jimmy Butler ikväll mot Bulls?

Uppdatering av värmeskada: Spelar Jimmy Butler ikväll mot Bulls?

Miami Heat möter Chicago Bulls i en revansch om matchen den 18 november ikväll. Deras senaste matchup var en av de mest överraskande matcherna hittills. The Heat, som körde högt på sin vinstsvit på sju matcher, började hett med en ledning på 19 poäng halvvägs genom den första kvarten. Men när man gick fram och tillbaka i andra och tredje kvartalet för att få övertaget, vände tidvattnet i den sista kvarten. Som ett resultat slog Bulls, som var på en tre-match förlustsvit, rekordet genom att säkra en 102-97 vinst.

The Heat kommer att se fram emot att hämnas den senaste matchens förnedring när de möts igen på United Center. Låt oss ta en närmare titt på Miamis skaderapport för att se vilka stjärnor som kommer att passa ikväll för att hjälpa dem att styra förbi Bulls. Kommer Jimmy Butler att passa för att hjälpa Miami att vinna en comeback mot Bulls?

Spelar Jimmy Butler ikväll?

Jimmy Butler satte 25 poäng kvar med 3 returer och 2 assist. Men hans ansträngningar lyckades inte ge de förväntade resultaten. Bulls vann en imponerande seger efter att ha förlorat mot Miami i play-ins förra säsongen. Bulls gick in som underdogs, med tanke på deras tre matcher långa förlustsvit och att de för närvarande är inblandade i handelsrykten.

DeMar DeRozan och Co. hade dock en fantastisk utflykt förra matchen. I kölvattnet av den senaste förlusten kommer Miami att behöva Jimmy Butler för att upprepa sin imponerande bedrift ännu en gång.

Goda nyheter för Heat-trogna: Butlers namn nämns inte i kvällens skaderapport. Därför kan vi vara säkra på att han kommer att knipa till kvällens revanschmatch. Den sista matchen Butler missade var under Heats vinst med 117-109 mot Atlanta Hawks på grund av ett personligt problem. Ända sedan han var tillbaka på golvet har han dock öst in monsternummer.

Miami Heat förutspådde startuppställningen

Även om Jimmy kommer att ta banan idag, kommer Heat fortfarande att vara stenhård utan sin skytt Tyler Herro, som fick en vristvrickning av grad 2 och förväntas missa några veckor. Årets sjätte man 2021-22 rullade sin högra fotled under en körning under det första kvartalet av onsdagens vinst över Memphis Grizzlies. Dessutom kommer Heat också att vara utan point guard RJ Hampton, som vårdar en knäskada.

I Herros frånvaro skulle startfemman se ut så här: Kyle Lowry, Duncan Robinson, Jimmy Butler, Caleb Martin och Bam Adebayo.

Vad är dina förutsägelser inför kvällens tävling? Tror du att Miami Heat kan iscensätta en comeback, och kommer detta att bli en upprepning av förra matchen? Låt oss veta i kommentarerna!

RELATED ARTICLES

Mest populär