Sunday, December 10, 2023
HemStеvan MicicUniversity of Michigans världsmästare i brottning hämtar inspiration från Sir Winston Churchill...

University of Michigans världsmästare i brottning hämtar inspiration från Sir Winston Churchill när han förbereder sig för kommande säsong

Den serbisk-amerikanska freestyle- och folkstyle-brottaren Stevan Micic är en kraft att räkna med i kollegial brottning. Från att ha vunnit tre NCAA All-American mästerskap till att bli en Big-10 133lbs-mästare i NCAA Division 1, har Micic täckt allt. Intressant nog, på samma sätt, när brottningsunderbarnet engagerar sig i en uppförsbacke för att förbereda sig för sina kommande matcher, skriver han ett inspirerande meddelande till sitt fandom.

I Michigan Wolverines brottningsarena är Micics trefaldiga All-American status etsad i glans, vilket konsekvent säkrar topp fyra-placeringar i NCAA-mästerskapen. En dynamo på mattan, Micics övergång från Northwestern University till University of Michigan markerade starten på en rödtröjasäsong, med ett radrekord. Med detta delade Micic ett hjärtligt budskap för att inspirera miljoner över hela världen.

Churchills visdom ger bränsle till brottaren från University of Michigan

En ny video som delas av Micic pulserar med en anda av förändring och tillväxt, inkapslad i Sir Winston Churchills elektrifierande citat som en bildtext: “Att förbättra är att förändra; att vara perfekt är att ändra sig ofta.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Stevan Mićić (@stevanandrijamicic)

Micics brottningsförmåga är dock inte begränsad till kollegiala strider. Den 18 september vid Wrestling World Championships 2023 vann Stevan Micic Serbiens första världsmästartitel i freestyle för män. Även om han är född och uppvuxen i Amerika, har Micic alltid varit närmare sina serbiska rötter och lämnar ingen sten ovänd för att uttrycka sitt engagemang för sitt land.

Micics inspirerande budskap efter hans seger i Wrestling Championships

Micics seger i Belgrad kom med en uppförsbacke. Innan han tog sig till final slog han den tvåfaldige världsmästaren och regerande olympiska mästaren Zaur Uguev, följt av mästaren Zelimkhan Abakarov i semifinalen. Han besegrade sedan 61 kg regerande världsmästaren Higuchi Rei i en intensiv final. Efter detta, i en intervju med Olympics.com, sa han “Jag lade hela mitt liv på att vara världsmästare. Min dröm sedan jag var liten. Jag manifesterade det i år och visualiserade det varje dag.”

Han sa vidare, “Ingen vill ha tre världsmästare i rad men för att slå de bästa måste du slå de bästa så det är min filosofi.”

Han inleder den kommande säsongen med University of Michigans världsmästare i brottning, inspirerad av Sir Winston Churchills timingvisdom. I hans berättelse blir Micics resa en berg-och dalbana av triumf, samarbete och en orubblig strävan efter spetskompetens i den ständigt föränderliga fristilsbrottningens rike.

RELATED ARTICLES

Mest populär