Sunday, December 10, 2023
HemNFLUnik parutmaning satte en gång Colorados Travis Hunter på prov, vilket resulterade...

Unik parutmaning satte en gång Colorados Travis Hunter på prov, vilket resulterade i en vinst för GF Leanna

Med bara tre ordinarie säsongsmatcher kvar står Colorado Buffaloes, ledda av Deion Sanders, inför ett krympande fönster för att säkra ytterligare två vinster för Bowl-kvalificering. Deras ambitioner att göra en vinnande comeback lämnades ouppnådda då de utstod sin tredje raka förlust på lördagen. The Buffs dukade under för Oregon State Beavers med en dyster förlust 26-19. Detta nederlag markerade deras femte förlust på sex matcher, vilket lämnade Buffs på (4-5, 1-5 Pac-12) och föll under 0,500-strecket för första gången den här säsongen. Colorados tvåvägsstjärna, Travis Hunter, låter dock inte motgångarna på fältet förvirra honom.

Den unga idrottaren släppte nyligen en bedårande video med sin långvariga älskling på parets delade YouTube-kanal, och provade på en populär parutmaning. Tja, med hur han skötte sig, ser det ut som att nederlaget följde honom från planen också.

Jägaren blir jagad!

Colorados tvåvägsstjärna smakade ljuvligt nederlag i hans damkärleks händer, efter att ha förlorat mot henne med 10-11 i en populär parutmaning som heter Vem känner varandra bättre? Vilket är ganska självförklarande och går ut på att varje partner ställer personliga frågor till varandra. Varje rätt svar belönas med en poäng. Utmaningen är främst att testa bandet och förmågan hos varje partner att komma ihåg små detaljer om varandra. Travis Hunter och hans flickvän Leanna Lenee ställde en uppsättning frågor till varandra där Hunter kunde svara rätt på 10 medan Lenna svarade på 11. Frågorna sträckte sig från varandras favoritdjur, till var de föddes, till deras favoriträtt, till vilka sporter de utövade, och slutade med att Lenna vann utmaningen.

Men med tanke på hur var och en skötte sig, blir det ganska tydligt för deras publik att de är mycket väl insatta i varandras preferenser och också känner varandra väl – vilket bara översätts till ett starkt och vackert band. Det är dock förvånande att notera att den unga Kennesaw State University från början inte var intresserad av den spirande fotbollslegenden.

Travis-Leenas bana

Leanna Lenee tog examen 2022 och hade för avsikt att fortsätta sin magisterexamen. Hon kommer från ett blandat arv, där hennes far är av mexikansk och filippinsk härkomst och hennes mor är av svart arv. Intressant nog började hennes förhållande med Travis Hunter som vänner under hans äldre år eftersom hon, med hennes egna ord, inte var intresserad av honom från början. Det var först efter att ha deltagit i en väns födelsedagsfirande tillsammans som de båda upptäckte sin perfekta matchning.

Paret driver en YouTube-kanal, “Travis och Leanna”, känd för underhållande innehåll, med deras debutvideo som fick över 1 miljon visningar. The due lägger upp roliga videor där varandra tar sig an populära utmaningar och uttrycker den fåniga sidan av deras annars hårda personligheter. Leanna är, förutom att vara hans flickvän, hans kreativa partner bakom kulisserna på deras kanal.

RELATED ARTICLES

Mest populär