Sunday, February 25, 2024
HemMLBUngar överväger att dra sig ur Cody Bellinger Sweepstakes, eftersom prislappen på...

Ungar överväger att dra sig ur Cody Bellinger Sweepstakes, eftersom prislappen på 300 miljoner dollar stöter bort lag

Bland de ledande deltagarna i Cody Bellinger free agency-striden är hans tidigare klubb, Chicago Cubs, fortfarande ett alternativ – med rätta. Bellinger tillbringade ett av sina bästa år under Cubs banner den här säsongen. Naturligtvis kommer alla lag att vilja ha en sådan talang tillbaka på sin bas, eller hur? Cody Loves begärda pris för sina nya erbjudanden utgör dock fortfarande lagets största hinder att passera. Just denna anledning kan tvinga dem att leta någon annanstans på jakt efter begåvade sluggers. De har trots allt möjligheten.

Amerikas favoritvideo idag

The Cubs anställde den dyraste managern i MLB för bara några veckor sedan. Det kan leda till att laget fokuserar de återstående resurserna på annat håll, och knyter till sig spelare som de har råd med och utnyttjar under längst tid. När push kommer att knuffa måste de stilla Craig Counsells hunger efter att bygga ett vinnande lag. Hur skulle laget planera att göra det utan Bellinger?

Potentiella skäl bakom Cubs eventuella beslut att inte förvärva Cody Bellinger

Som en fansided-rapport uttrycker det, “Belli är bara en vinter borta från att underteckna ett bevisavtal med Chicago, efter att ha tappat sin swing helt. Om någon vet om hans kampanj 2023 är replikerbar så är det dem.”

Det ser ut som att Bellinger också har betraktat 2023 som en monumental säsong, med tanke på att sluggerns utropspris för nästa säsong har nått en hög tröskel på 250 miljoner till 300 miljoner dollar. Cubs är dock inte redo att slösa stort.

Cody Bellingers rekord i år med Cubs fick en hög .881 OPS när han gjorde 26 homers med 97 RBIs, och slog .307 över 130 spelade matcher. Hans fenomenala prestation markerar en enorm comeback från hans nedslående form av att slå .165 och .210 från 2021 till 2022.

Vissa lag, som Toronto Blue Jays, har ögonen riktade mot Bellinger, eftersom han kommer att göra ett fint tillskott till deras nuvarande flöde av att ta sig an de mest aggressiva fria agenterna som finns kvar på marknaden. De eller andra klubbhus som planerar att gå efter Cody Bellinger kan erbjuda honom ett kontrakt värt $200 miljoner. The Cubs kunde fortfarande vägra att ge efter.

Andra alternativ kan göra det lämpligt att spendera lite vinterpengar

The Cubs vill spendera lite pengar den här lågsäsongen. Det behöver dock inte nödvändigtvis vara på Bellinger. Teamet knep precis en av de vinnande cheferna i MLB, Craig Counsell, i ett aldrig tidigare skådat skivkontrakt värt 40 miljoner dollar under fem år.

Chicago Cubs tog sig knappt till slutspelet 2023, men de kommer säkert att göra några lovande anställningar för nästa säsong. Counsell kan sedan äntligen visa sin magi med dem. Frågan är om den finns tillgänglig i de återstående alternativen på vintermarknaden.

RELATED ARTICLES

Mest populär