Wednesday, December 6, 2023
HemGolf"Ung och söt": år efter deras splittring, SÄLLSÄNTA återupptagen bild av Phil...

“Ung och söt”: år efter deras splittring, SÄLLSÄNTA återupptagen bild av Phil Mickelson och “Bones” skickar golfvärlden in i djup nostalgi

Caddie-golfarduon Phil Mickelson och Jim “Bones” Mackay var ganska känd tills de skildes åt. Mickelson registrerade många segrar under sitt namn när han arbetade med Bones. Och som en söt påminnelse från den tiden, gav Caddy Networks Twitter-handtag en känsla av nostalgi. De delade en osynlig bild på unge Mickelson med sin före detta caddie från 1994.

De arbetade tillsammans i 25 år, och deras partnerskap var ett av de mest legendariska spelar-caddie-lagen inom golf. Det stod aldrig i böckerna för dem att träffas; de träffades oväntat. Vid ett tillfälle besökte Bones sin favoritskivbutik i Tempe, Arizona. Där satte han sig ner för att se en slumpmässig, vänsterhänt collegestudent slå bollar på banan.

Blev golfvärlden chockad över att se Phil Mickelson från 1994?

Det har gått 28 år sedan den bilden togs. Och fortfarande intrigerar det en känsla av stolthet och lycka. De var den bästa duon som golfvärlden någonsin har känt. Även om deras förhållande senare överskuggades av kontroverser, hade de fortfarande den mest minnesvärda tiden tillsammans. Inte många fans kanske vet, men Bones övervägde aldrig att vara en caddie för den stora vinnaren av mästerskapet, Mickelson.

Det vände dock när den tidigare Arizona State-tränaren, Steve Loy, kom till honom 1992. Han letade efter en caddie till Mickelson, som redan hade vunnit på PGA Tour 1991, samtidigt som han fortfarande hade en amatörstatus. Bones lämnade plötsligt samtalet med Loy och skickade ett meddelande där de bad om ursäkt till Arizona State atletiska avdelningen.

Phil och Bones cirka 1994. #Tillbaka pic.twitter.com/t2QHWSiMoY

— Caddy Network (@CaddieNetwork) 2 december 2022

Men senare erbjöd proffsgolfaren honom jobbet under träningsrundan i Players Championship, senare 1992. Och alla dessa minnen kom tillbaka när han tittade på duons bild från de gyllene dagarna. Golffans tyckte att laget var attraktivt och bedårande. Enligt dem såg de söta ut när de var unga. Uppskattningar för duon fyllde kommentarsfältet. Låt oss se några av reaktionerna från fansen.

de var ett jäkla lag under lång tid.

— sammy sam (@DentremontWendy) 2 december 2022

HERREGUD!! Titta så unga och söta de båda är!! 💕

— Denise Wierck (@DeniseWierck) 2 december 2022

Det är vägen till LIV Golf!!!

— scott (@scrub68) 2 december 2022

Klädd bättre rygg än

— GeorgeHillier (@GeorgeHillier12) 2 december 2022

Fairway Blues!

— Mark Coppin (@mcoppin) 3 december 2022

Ben som pekar i fjärran till närmaste kasino 🤣

— AZ Red (@cwcpicktown) 2 december 2022

“Du ser där Phil, det vill säga där de har allt @Tiger Woods rekord som du aldrig kommer att uppnå”

— Juan van der Linden (@JuanvdLinden) 2 december 2022

Kolla på dem @yonex_com ADX-turer!!! Så fin! @PhilMickelson

— Jon Christenson (@therealjonchris) 2 december 2022

Varför skildes Bones och Mickelsons vägar?

Enligt ESPNs Bob Harig delade Phil Mickelson och hans långvariga caddie, Jim “Bones” Mackay, upp varandra. Innan de avslutade sitt ikoniska förhållande i juni 2017, vann duon 41 av golfarens 45 PGA Tour-segrar.

Tim Mickelson, golfarens yngre bror, tog den tidigare caddiens plats. Splittringen var ömsesidig eftersom duon tyckte att det var rätt tidpunkt för bytet. Mickelson sa: “Efter 25 mycket givande och minnesvärda år har Bones och jag ömsesidigt beslutat att avsluta vårt förhållande mellan spelare och caddie.” Någon enskild händelse motiverade inte deras beslut, men de kände behovet av förändring.

Vad tycker du om bilden av Mickelson och hans före detta caddie som tänder nostalgi från åren som gått? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär