Saturday, January 28, 2023
HemBodybuilding''Undrar om vi kommer att bli besvikna'': Arnold Schwarzenegger öppnade upp för...

”Undrar om vi kommer att bli besvikna”: Arnold Schwarzenegger öppnade upp för utmaningar som hans barn ställdes inför på grund av familjens arv 2007

Att vara i offentligheten 24/7 är inte en lätt uppgift, särskilt för ett stort namn som Arnold Schwarzenegger. Gång på gång befann han sig alltid mitt i en hög av ansvarsområden. Efter att ha nått stora höjder är förväntningarna inte bara begränsade till honom själv. När den före detta herr Olympia satt för en intervju med Piers Morgan 2007, berättade han om hur svårt det är för hans barn att växa upp under så stora namn och i sådana situationer.

Kroppsbyggarsensationen, investeraren, politikern och skådespelaren njuter av ett massivt fans. Förväntningarna är alltid höga från honom, men det är inte bara Arnold som belastas med “förväntningarna”. Även hans barn måste ibland leva upp till stunderna. Efter att ha reflekterat över det öppnade Terminator-stjärnan en gång.

Arnold Schwarzenegger delade hans perspektiv

Som frågan, “Har dina barn haft mycket problem med att vara avkomma till Arnold Schwarzenegger?” blev skjuten, gav den före detta Kaliforniens guvernör sitt ärliga svar. Arnold förnekar alla tecken på “möjliga problem” och tipsar om att de åtnjuter både fördelarna och nackdelarna. Även om, som han avslöjar, de ibland “får förmånsbehandling”, men “trycket att behöva leva upp till sina föräldrars framgång” kan inte avfärdas.

När han pratade om sina barn tillade han hur de ibland fortsätter att “undra om vi kommer att bli besvikna.” Men som han tillägger är de snabba med att “försäkra dem att om de studerar hårt” kommer de att “stödja dem i vad de vill göra.” Arnie säger att de stöttar hans barn oavsett vad de vill bli eller uppnå.

Fembarnsfadern sade för en gång för alla, “Om de vill bli sjuksköterska eller miljardär, är det bra i alla fall, och de kommer att få samma stöd från oss.” När han växte upp under en strikt far visste Arnold därför alltid vilka underverk disciplin och hängivenhet kunde göra i ens liv. Därför, med bara de positiva tipsen från sin pappa, försöker han också att predika för sina barn vikten av hårt arbete.

Arnold hittar ett sätt att inspirera barn att hålla sig i form

Som ett fitnessfreak uppmuntrar Arnold sin yngste son Christopher att anta en hälsosammare livsstil. När han sträckte ut sin hand för att hjälpa andra, redan 2018, delade Arnold sin visdom med Men’s Health för att hjälpa ungdomar att förstå relevansen av hälsa. Eftersom han själv var pappa var hans första tips att göra processen rolig. Borsta bort flera myter, uppmuntrar bodybuildingmästaren unga barn att prova på tyngdlyftning.

Genom att dra paralleller från sin barndom avslöjade Arnold att hans far skulle uppmuntra honom att göra armhävningar innan han kunde spela. Även om han påpekar att metoden kanske inte fungerar för alla, uppmanade han föräldrar att skapa spel med inbyggda incitament. Han rådde dem också att interagera med sina barn. Så vad tycker du om Arnold som pappa? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär