Saturday, December 9, 2023
HemNFLUnderpresterande Jimmy Garoppolos affär på 72 miljoner dollar blev bestämt emot av...

Underpresterande Jimmy Garoppolos affär på 72 miljoner dollar blev bestämt emot av ex-Raiders GM, avslöjar färska rapporter

Väggarna sipprar ner på Las Vegas Raiders. Avskedandet av HC Josh McDaniels och GM Dave Ziegler har höjt många ögonbryn de senaste dagarna. Ytterligare att Jimmy Garoppolo bänkades i matchen mot New York Giants har lett till mer granskning för sidan. Raiders har säkert en förkärlek för att göra några seriösa förändringar i laget!

Efter att allt var sagt och gjort, kom en del fakta från det förflutna fram om GM Dave Ziegler. Hans ord till Josh McDaniels kan ha varit en föraning om den mörka tiden som ligger framför anfallarna. Ett inlägg från MLFootball spelar te om Garoppolos rejäla kontrakt med Las Vegas Raiders.

Dave Ziegler, en ansvarig GM?

Jimmy Garoppolo tecknades med Las Vegas Raiders för en treårig affär på 72 miljoner dollar. Tydligen var det HC Josh McDaniels som hade en nyckelroll i värvningen av Jimmy G. Det har kommit fram att Ziegler och McDaniels inte såg öga mot öga i frågorna om QB och hans närvaro i laget.

Zeigler hade avrådt McDaniels från att värva Garoppolo till Raiders. Ex-GM hade tyckt att det var ett “hemskt” beslut att värva Garoppolo. Josh McDaniels hade dock övertaget på situationen och Ziegler var tvungen att gå med på det, mest för att han inte hade så mycket val.

Det finns några andra fall av förment oklok ledning från tränaren McDaniels. Värvningen av Chandler Jones kom till exempel som droppen här. Saker vänder sig ytterligare mot honom så snart efter hans avsked, tog Raiders en dominerande seger över Giants, och förvånade alla med sin exceptionella prestation.

Om Ziegler hade rätt eller fel kanske inte är relevant eftersom laget i slutändan inte har visat något annat än dystra siffror den här säsongen. Detta orsakade också klagomål till Davante Adams, som gick för att spela för Raiders bara för att hans vän Derek Carr spelade med laget.

Aaron Rodgers medicinska rapport – hur 3 miljarder dollar värt företagets snygga innovation ledde till hans supersnabba återhämtning

Davante Adams och Jimmy Garoppolos problem

Davante Adams är en veteran wide receiver och har lagt upp en del exceptionell statistik tidigare. Problemet med honom började när Derek Carr inte längre var en del av Raiders, och han lämnades i kris med en QB som inte kunde hantera den typ av spel Adams gjorde. Detta kan ha varit ett misstag från McDaniels sida att felbedöma kompatibiliteten mellan de två stora positionsinnehavarna i hans team.

Mitt i detta kände några fans smärtan av Davante Adams och sa att han slösade bort sin karriär med Raiders och uppmanade honom att söka andra arrangemang. Kanske är de andra arrangemangen på väg, men inte i den mening folk förväntade sig att de skulle vara. Raiders säkrade precis en vinst under den nya tillfälliga huvudtränaren Antonio Pierce och även om det kan vara för sent för dem att ta sig till slutspelet är de på rätt väg.

RELATED ARTICLES

Mest populär