Friday, February 3, 2023
HemGolf"Underbara föräldrar": Phil Mickelson skrev en gång ner ett hjärtligt meddelande till...

“Underbara föräldrar”: Phil Mickelson skrev en gång ner ett hjärtligt meddelande till sina “förebildsföräldrar” på deras bröllopsdag

En av de snällaste men mest kontroversiella spelarna i golfbrödraskapet, Phil Mickelson har en unik fanbas runt om i världen. Ända sedan golflegenden bytte till LIV Golf-ligan har PGA Tour kämpat för att hålla andra spelare från att följa i Leftys fotspår. Så inflytelserik kan Mickelson vara ibland. Men trots sin vana att hamna i problem för att prata om kontroversiella frågor, hade golflegenden bara vänliga ord till sina föräldrar på deras 54:e bröllopsdag 2018.

Phil Mickelson önskade sina föräldrar en glad bröllopsdag på Twitter

Phil Mickelson är en av de mest omtalade spelarna genom tiderna. Golfstorheten har fått miljontals fans med sina spektakulära framträdanden på banan. Men mer än hans spel, gillar fansen att minnas honom för allt han säger utanför planen. Han hade dock en gång ett vackert budskap till sina fans när han skickade sina varma önskningar till sina föräldrar via Twitter.

Det var den 20 september 2018 när Mickelson skrev en hjärtevärmande tweet på sitt konto. “I dag är det mina föräldrars 54-åriga bröllopsdag,” han skrev. ”De är underbara föräldrar och farföräldrar men viktigast av allt, de är det bästa exemplet och förebilderna för vad ett fantastiskt äktenskap ska vara. Så mycket kärlek och respekt.”

Mickelson har haft en ganska minnesvärd relation med sina föräldrar sedan barndomen. Född den 16 juni 1970, är ​​Mickelson son till en före detta marinepilot, Phil Mickelson Sr. Det var tydligt att golfässen hade en strikt barndom på grund av sin fars yrke. Men enligt golfaren är hans far en “man med väldigt få ord”.

LIV Golf-stjärnan delade en gång en incident när han försökte smyga några godis tillsammans med sin syster, Tina. Men snart fångade hans pappa syskonen med en munfull godis. Som väntat tog Mickelson Sr allt godis och brände det i den öppna spisen, på grund av sin icke milda personlighet.

DYK DYPARE

Å andra sidan har Mickelsons mamma, Mary Mickelson, varit superstödjande i sin karriär som golfspelare. Hans föräldrar var medvetna om hans intresse för spelet ända sedan han var liten. “Han vann juniorvärlden i divisionen 10 år och yngre,” sa hans far. “Vid den tidpunkten sa han till mig att han ville bli en professionell golfspelare”

Bra för Mickelson att hans föräldrar stödde hans drömmar om att bli en professionell golfspelare. Hade det varit annorlunda hade världen haft en legend mindre i golfens historieböcker.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär