Wednesday, February 1, 2023
HemCyclingUnder en annan sårbar intervju kallar den ökända cyklisten Lance Armstrong ut...

Under en annan sårbar intervju kallar den ökända cyklisten Lance Armstrong ut skyldiga människors “Bulls***”-chock efter att ha erkänt

Efter att ha skapat rubriker efter den kontroversiella Oprah-intervjun om dopning, gav Lance Armstrong ytterligare en chockerande intervju 2022. Under den här intervjun nyligen gav Armstrong ett starkt svar på andra människors överdrifter och falska beteende efter att ha erkänt. Cyklisten talade också om den verkliga anledningen till att han gick med på Oprah Winfrey-intervjun.

Armstrongs uttalanden är viktiga eftersom de speglar verkligheten hos människor som bekänner i intervjuer. Hans ord skildrar också tankeprocessen bakom beslutet att ge den omtvistade Oprah-intervjun.

Cykelproffset Lance Armstrongs uppriktiga erkännanden

Under den senaste intervjun 2022 med Joe Pompliano talade Armstrong negativt om människor som gav överraskande reaktioner på intervjuer. “Jag har hört många ge intervjuer om att jag har gått ut ur rummet och hur världen var öppen. Jag tycker lite att det är bulls***.” När han jämförde sig med sådana människor, berättade Armstrong att han visste vad som skulle hända under hans Oprah-intervju.

Cykelproffset berättade också om den sanna anledningen till denna oförglömliga Oprah-intervju. Hans intervju skulle snart tas av en federal agent eller justitiedepartementet (DOJ).

Titta nu: Hur räddade en tidig Uber-investering Lance Armstrong och hans familj från finanskris

Lance fortsatte att säga att han måste vara ärlig i en sådan intervju. Hans tankar under den här tiden var: “Jag vet vad som kommer att hända, jag kommer att sitta där, jag ska vara ärlig, och de kommer att läcka videon….” Armstrong sa att han inte ville att detta skulle hända och därför gav han en intervju till Oprah. “Jag gör hellre på det här sättet och skjuter ballongen”, sa han.

Lance Armstrong berättade att samtalet gick ganska bra under Oprah-intervjun. Han fortsatte också med att tala om Oprahs liknande åsikt. Cyklisten uppgav dock att intervjun fick blandade reaktioner. Medan vissa människor var missnöjda, tyckte andra att intervjun var för avslöjande.

“De flesta av barnen i Texas …”: Den framtida olympiern Lance Armstrong misslyckades ständigt på bollspel innan han hittade sin sport

Armstrong redogjorde också för hur han inte ville veta vilka frågor Oprah skulle ställa. Hans resonemang var att intervjun borde vara verklig. Han gav också sitt perspektiv att han inte var rädd för att berätta hela historien.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär