Tuesday, February 27, 2024
HemNBA"Unbelievable": Giannis Antetokounmpo Awestruck av Victor Wembanyama efter första sammandrabbningen

“Unbelievable”: Giannis Antetokounmpo Awestruck av Victor Wembanyama efter första sammandrabbningen

Den höga 7 ‘4 Victor Wembanyama tog sig an Giannis Antetokounmpo för första gången i sin karriär. Och matchen upp visade sig vara den att komma ihåg. De två höga anfallshuvudena hade en glittrande match-up, släppte dunks på varandra och mötte avslag nära kanten. Men det var den grekiska freaken som tog hem segern och tappade 44 poäng för att ge sitt lag en vinst med 121-125.

Amerikas favoritvideo idag

Den franske ballaren kom till ligan med höga förväntningar kring sig. Men den här säsongen har inte varit snäll mot 19-åringen, eftersom hans lag kämpar för att hitta vinster. Det gick till en förlängning där laget befann sig mitt i en förlustsvit på 19 matcher. Matchen på torsdagskvällen var dock inte närmare det när Wemby höjde värmen för San Antonio Spurs.

Wembanyama lämnar Giannis Antetokounmpo imponerad

Spurs-listan tog alla slag från förståsigpåare och fans för att de inte underlättade Victor Wembanyama på banan. Men i kvällens match mot Milwaukee Bucks verkade allt på rätt spår för Spurs. Wemby tappade 27 poäng med 9 returer. Tillsammans med de imponerande hinkarna spelade han också in 5 block och 1 steal.

Dessutom fick den speciella stjälningen också rookien att springa tillbaka till kanten för en dunk. Videoklippet av stölden blev viralt på sociala medier. Viktigt är att det inte bara imponerade på fansen, utan också på hans motståndare.

Efter matchen tog Giannis en stund för att berömma rookien för hans prestation på planen. Han sa: “Han är en otrolig talang. Kan göra mål när han vill när han vill… spelar för att vinna. Det var fantastiskt att spela mot honom.” Här är videoklippet från intervjun efter matchen.

Tillsammans med detta leder det också till frågan om rookien har vänt utvecklingen till hans fördel.

“När du är på väg att bli galen på natten, tänker du på det”: Giannis Antetokounmpo hittar mardrömsbränsle i Tyrese Haliburtons pacers

Låt oss ta reda på mer om stjärnans senaste framträdanden.

Victor Wembanyama på en stigande båge

Inför säsongsstarten var alla blickar riktade mot de två tornen: Wemby och Chet Holmgren. Men uppmärksamheten gick helt och hållet på Holmgren på grund av hans otroliga förmåga, med 17,4 poäng i snitt. Så småningom lämnade Wembanyama utanför priskonversationen Rookie of the Year. Men Wemby, med sina senaste matcher, kom direkt tillbaka in i loppet.

I sina fyra senaste matcher har han 25 poäng, skjuter över 50% i alla matcher. För närvarande ligger Spurs i botten av Western Conference med ett dåligt resultat på 5-29. Men på baksidan kan den stigande bågen av Wemby under mitten av säsongen visa sig sätta upp dem för ett fantastiskt lag under de kommande säsongerna.

Vad tycker du om Wembys framträdande ikväll? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär