Tuesday, February 27, 2024
HemAli AbdelazizUmar Nurmagomedov nästa kamp: MMA-fans i spill när Team Khabib får sin...

Umar Nurmagomedov nästa kamp: MMA-fans i spill när Team Khabib får sin nästa UFC-kamp – “Borde skämmas”

Umar Nurmagomedov är tillbaka i aktion. Fjäderviktsmästaren slogs senast i januari förra året mot Raoni Barcelos. Vid den tiden grep han uppmärksamhet från fansen och lade till rädsla i fighters för sina viktdivisioner. Nu när han är tillbaka kommer han att göra sin promenad till buren igen den 2 mars mot Bekzat Almakhan.

Denna avslöjande höll på att brygga under ganska lång tid när hans manager retade hans återkomst för en vecka sedan. Det gick dock inte lätt och tog mycket ansträngning. Så utan vidare, låt oss ta en titt på hur vi kom hit och hur fansen uppfattar det.

Kampen före kampen!

Nurmagomedov gjorde sin debut först 2021. Men på kort tid har han lämnat spår, till den grad att vissa fighters påstås ha vägrat att slåss mot honom. Den obesegrade fightern var skjuten för en kamp under en betydande tid förra året. För bara ett par månader sedan skickade han en sträng varning till UFC för att han fått en kamp inbokad för honom. 27-åringen tog till Instagram och sa: “Hej (UFC) jag bryr mig inte med vem. Vill bara kämpa.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Umar Nurmagomedov (@umar_nurmagomedov)

Säkert att säga, UFC sattes på beredskap för att få honom en match bokad. Därefter, några veckor senare, hans chef, Ali Abdelaziz tog sitt eget X.-konto och avslöjade att UFC arbetade på en kamp för honom. Dessutom, utan att avslöja motståndaren, avslöjade han att datumet för denna match-up är den 2 mars. På X sa han, “Fight news 2 mars vem är upphetsad?”

En vecka senare bekräftades kampen för Nurmagomedov. Det behöver inte sägas att Nurmagomedov nu kommer att fokusera på att träna inför den här matchen. Nu när kampen är bokad kan man rimligtvis undra om detta är matchen som är vettig och om han möter en formidabel motståndare. Tänk inte längre, eftersom fansen har kommit ut i full kraft för att göra sina åsikter kända, och det är minst sagt ganska trubbigt.

Fansen klippte inget spel för Umar Nurmagomedov

Nurmagomedov kommer efter en massiv uppsägning. Ändå förväntar sig fansen att han ska möta formidabla fighters, och de anser inte att Almakhan är en tuff utmaning. För att inte tala om, enligt UFC-rankingen är han inte en rankad fighter. Därefter var fansen inte särskilt exalterade över denna match-up och gjorde det uppenbart. Följande är några fans reaktioner som reflekterar över detsamma:

Ett fan påpekade att denna motståndare är en nedgradering för honom och skyllde på hans ledning.

attans! den här snubben har den sämsta ledningen! från topp 5 motståndare till orankad.

— BrayMMA (@BrayMMA84) 9 februari 2024

Medan ett fan trodde att det inte var hans fel eftersom andra fighters i divisionen vägrade att slåss mot honom.

Han hade inget val att slåss mot den här killen eftersom de flesta inte vill slåss mot honom. Den killen har 13 KO av 17 vinster, intressant. Glad att se Umar tillbaka där, förhoppningsvis får han en fight mot en rankad fighter efter det

— AWUREDO (@AOUREDOO) 9 februari 2024

Tvärtom, ett fan var inte så nöjd med den här avslöjandet och hade en fientlig förutsägelse medan han gjorde ett smyggrävande på sin kusin, Khabib Nurmagomedov.

Dra ut kommer snart, det rinner i blodet

— Sandwich (@SandwichBurger1) 9 februari 2024

Samtidigt gjorde ett fan en satirisk tweet om att han var favoriserad.

Detta borde säkert ge honom en titeleliminatorkamp

— Rengoku McGregor (@RengokuMMA) 9 februari 2024

På en annan tyckte ett fan att denna match-up är för ensidig.

Umar -1000?

— MouseCop (@MouseCop0330) 9 februari 2024

Medan ett fan skyllde på fighters i divisionen med några hårda ord för att de inte slogs mot honom.

Topp 15 borde skämmas. UFC måste signera en ny fighter bara för att få Umar en fight

— Combat Haven (@CombatHaven) 9 februari 2024

Sist men inte minst, på liknande rader, blev ett fan helt enkelt chockat över matchningen.

fan han kunde inte få någon annan ig

— PantojaGOAT (@Pantoja_GOAT) 9 februari,

Denna avslöjande verkar ha lämnat MMA-världen i split. Alla verkar dock vara ganska chockade över valet av motståndaren. Mitt i dessa distinkta åsikter frågar vi dig, hur ser du på denna matchup? Dela dina tankar och åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

Läs mer: Dana White satt på larm av Khabibs kusin Umar Nurmagomedov med djärvt meddelande

Inlägget Umar Nurmagomedov Next Fight: MMA Fans in Spills as Team Khabib Gets Their Next UFC Fight- “Should Be Ashamed” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär