Monday, December 4, 2023
HemUfcUFC:s vd Dana White anklagas för dubbelsidig hälsofrämjande av sin ex-fighter -...

UFC:s vd Dana White anklagas för dubbelsidig hälsofrämjande av sin ex-fighter – “Throw Sh**”

I ett nyligen inlägg på Twitter delade Dana White sin 86-timmars vattenfasta-upplevelse. Fastan och detaljerna har dock fått kritik från Gray Maynard. Den tidigare UFC-fightern tog till Twitter och gjorde några allvarliga påståenden. Intressant nog är det inte första gången Maynard kritiserar White.

Tidigare hade de båda ett bråk under 2019 angående ett uttalande från White. Sedan dess har förhållandet mellan de två aldrig varit detsamma. Nu har UFC-veteranen gått efter sin tidigare chef efter den senares predikan om en hälsopraxis som rekommenderas av erfarenhet.

Dana Whites 86-timmars vattenfasta tickar på Grey Maynard

Dana White tog till sina sociala medier och gav oss en inblick angående hans fasta. Att fasta i 86 timmar är ingen enkel bedrift men UFC-chefen hade hjälp. Gary Brecka, mannen som till synes räddade White från att ha bara 10 år kvar att leva, rådde honom också om hans fasta. 54-åringen bröt ner processen och förklarade dess många fördelar. Hans avslöjanden imponerade på många, men inte Gray Maynard,

Maynard, på sitt X (Twitter) konto, anklagade White för att vara en hycklare. Hans skäl var andra motstridiga befordran som White har gjort tidigare och gör för närvarande.

44-åringen skrev: “Så nu främja fasta och hälsa. Samtidigt som de främjar “F*ck it Friday”, spel, hjärnskador och många andra dopamindumpningsberoende. Kasta skit överhuvudtaget och se vad som fastnar.”

Maynards referenser är till Whites spelpraxis och hans veckovisa inlägg på sociala medier med “F*ck It Friday”. Dessutom är “hjärnskadan” en referens till hans Power Slap-satsning.

Men hur blev det så surt mellan UFC-legenden och hans tidigare arbetsgivare? Tja, svaret på den frågan går ända tillbaka till augusti 2022.

Början på Maynards fejd med Dana White

2022 dök White upp på GQ:s “Actually, Me”-segment och svarade på en fansfråga angående fighters lön. Hans uttalande irriterade Maynard på ett sätt. Sedan dess har Maynard tagit sig an internet flera gånger och anklagat Dana White. Han anklagade honom till och med för att vara “egoistisk” och kallade honom “självcentrerad”. Det verkar som om deras rivalitet utanför buren inte kommer att ta slut mycket tidigare.

Maynard, populärt känd som “The Bully”, slogs senast 2018. Fightern i hans Reddit AMA (Ask Me Anything) tilltalade White som “egoistisk” när ett fan frågade hans ärliga åsikt om honom. Sedan dess har han aldrig backat och alltid kritiserat Whites arbete.

Vilket BJJ-bälte är Paul Craig? Är han ett svart bälte?

Maynard är upprörd över White och hans metoder. Hans offentliga upprördhet över UFC:s vd har alltid gett honom uppmärksamhet. Hittills har vi inte hört från White angående den senaste tweeten. Det ska bli intressant att se hur White reagerar på detta. Är Maynards påståenden giltiga? Låt oss veta om det i kommentarerna nedan.

.

RELATED ARTICLES

Mest populär