Saturday, December 9, 2023
HemMMAUFC Veteran begär $1 000 000 lån från Conor McGregor mitt i...

UFC Veteran begär $1 000 000 lån från Conor McGregor mitt i $30 miljoner rättegång för att bekämpa irländarens “Spännande Fighter”

Conor McGregor återigen tog till Twitter för att ge råd till UFC om att skriva på den nuvarande PFL Featherweight Champion, Brendan Loughnane. Tidigare, Loughnane hade tävlat i ‘Dana White’s Contender Series’, som är en satsning för att ta upp talangfulla fighters i UFC. Loughnane lyckades också vinna en seger men misslyckades med att imponera på chefen, Dana Vit, med sin kamp. Han fråntogs ett UFC-kontrakt trots sin vinst i DWCS. Sedan dess har han kämpat under Professional Fighters’ League-avancemanget.

Nyligen, Loughnane fortsatte med att göra anspråk på 2022 PFLs fjäderviktstitel och besegrade Bubba Jenkins och fick även en associerad bonus på $1 miljoner. Denna incident fångade ögonen på UFC:s fjäderviktsutmanare, Charles Rosa.

Conor McGregor ville förvandla denna föreslagna kamp till en officiell

Rosa uttryckte sin önskan att slåss mot den nykrönade PFL-mästaren i en tweet. Han ville också ha en miljon dollar som vinnande belöning och utstrålade självförtroende om att slå Loughnane.

Jag förstår @PFL delar ut Million Dollar-checkar 💰 Jag ska slå mästaren @BrendanMMA just nu!
Nej-namn —Loughnane !!
Hur tycker du a @ufc fighter gör en mot den nuvarande 145lb PFL mästaren Rosa Vs Loughnane? SÄTTA UPP EN MILJON. Vem har du?? @espnmma 🇺🇸vs 🏴​​​​​​​​​​​ @MMAisland #UFCvsPFL

— Charles Rosa (@CharlesRosaMMA) 26 november 2022

Tydligen, UFC-affischpojken, Conor McGregor, hade hållit ett öga på hela händelsen. Han använde också sitt Twitter-konto för att posta en tweet om hela den här historien.

McGregor skrev: “UFC, värva Brendan Loughnane. Spännande fighter. En bakgrundshistoria med företaget. Och från den europeiska sidan. En pengar i banken uk/Europa signering. Grattis till vinsten @BrendanMMA”

UFC, värva Brendan Loughnane. Spännande fighter. En bakgrundshistoria med företaget. Och från den europeiska sidan. En pengar i banken uk/Europa signering. Grattis till vinsten @BrendanMMA

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 26 november 2022

Det var också uppenbart McGregor kände till hela historien mellan UFC och Loughnane.

Å andra sidan, Loughnanes utmanare, Rosavar synbart fascinerad av att se McGregor också twittrade om vad han hade önskat sig.

McGregor var personen Charles Rosa letade efter

Charles Rosa hade också fått svar från Loughnane på sin tweet, där han hade ropat ut honom. Loughnane hånade honom och sade att han hade en miljon dollar att sätta på spel, men Rosa kommer inte att kunna matcha honom i detta avseende.

Jag skulle gärna sätta upp kvarnen men kan du matcha den? https://t.co/mIcaXSLmWk

— Brendan Loughnane (@BrendanMMA) 28 november 2022

Det verkar som McGregor var precis den person som kunde förverkliga Rosas önskan.

Han fortsatte med att svara på McGregors tweet som läser: “Conor låt mig låna en miljon och jag ska slåss mot honom, han gick med på att bara behöva någon som du för att göra det officiellt @BrendanMMA Brendan”No Name” Loughnane dags att skapa ett namn för själv har du pengarna nu behöver du bara respekt… det är ditt barn? #bostonStrong”

Conor låt mig låna en miljon💰 och jag ska slåss mot honom👊🏻han har redan gått med på att bara behöva någon som du 🫡för att göra det officiellt ✅ @BrendanMMA Brendan “No Name” Loughnane dags att skapa ett namn för dig själv du har pengarna nu behöver du bara respekt… det är ditt barn? #bostonStrong 🇺🇸Vs🏴​​​​​​​​​​​​ pic.twitter.com/q76Lys8kXt

— Charles Rosa (@CharlesRosaMMA) 28 november 2022

Rosa frågade också McGregor att låna honom en miljon dollar även under tiden McGregor själv hade att göra med en egen rättegång, som kunde kosta honom omkring 30 miljoner dollar.

Loughnane hade nog rätt i sitt svar om Rosa inte ha en miljon dollar att ställa upp för den här kampen. Känner du att “Mystic Macs” inblandning kan göra denna troliga kamp officiell nu?

RELATED ARTICLES

Mest populär