Wednesday, February 28, 2024
HemUfcUFC-nyheter: Joe Rogan spelar bönorna på Conor McGregor UFC 300-förhandlingar

UFC-nyheter: Joe Rogan spelar bönorna på Conor McGregor UFC 300-förhandlingar

Detta år kommer att markera comebacken för UFC:s påstådda ansikte, Conor Mcgregor. “Mystic Mac” har varit skarpsinnig om sin återkomst till oktagonen. Fightern tillkännagav till och med sin återkomst den 1 januari denna månad mot Michael Chandler, men det verkliga tillkännagivandet har ännu inte bekräftats av huvudhonchon Dana White. Med den hotande frågan om han äntligen skulle vara tillbaka eller inte, verkar det som att Rogan har svaret.

Conor McGregor och Dana White har arbetat tillsammans för att göra hans comeback till en storslagen händelse och det har förekommit rykten om att McGregor skulle kunna slåss runt april, fansen var glada över att bevittna ‘Notorious’ comeback på UFC 300 men Rogan verkar ha släppt vatten på brinnet. fansens önskemål.

Joe Rogan kastar iskall verklighet på fansens drömmar

Conor͏ McGregor klev senast in i oktagonen i juli 2021 mot sin rival Dustin Poirier under UFC 264. Den före detta mästaren i dubbelvikt drabbades av en bruten fot som avslutade karriären när han slogs mot Poirier. Fightern har ännu inte visat upp någon dominerande prestation under de senaste åren. med bara en seger ͏i hans sista fyra ͏kamper, och den enda segern kom ͏mot UFC Hall of Famer, Donald ‘Cowboy’ Cerrone.

Hans comeback har bestämts men när det fortfarande är ett mysterium och Joe Rogan har satt stopp för fansens önskan att bevittna UFC:s ansikte i aprilevenemanget. Podcastern i samtal med Eddie Bravo, Joey Diaz & Brendan Schaub betonade att det inte finns någon chans att bevittna McGregor i UFC 300-evenemanget. Rogan sa, “Den stora var att de försökte få tag i Conor, men han kommer inte att vara redo då.”

Läs mer: “Dude No One Likes Him” ​​- Fans ber Joe Rogan att “sluta ta med” denna före detta tungviktare på JRE efter UFC 297 Fight Companion Announcement

Inlägget UFC News: Joe Rogan Spills the Beans on Conor McGregor UFC 300 Negotiations dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär