Tuesday, February 27, 2024
HemAlex PereiraUFC-nyheter: Alex Pereira vs Tom Aspinall UFC 300-kamp inskränkt som LHW-mästare "Won't...

UFC-nyheter: Alex Pereira vs Tom Aspinall UFC 300-kamp inskränkt som LHW-mästare “Won’t Be Moving Up” till 265 pund-divisionen hävdar British Star

Det finns mycket spekulationer kring UFC 300 och hur huvudevenemanget skulle se ut. Vissa rykten hävdade det Tom Aspinall skulle kunna slåss Alex Pereira i en tungviktsmatch. Den interimistiska tungviktsmästaren avslöjade dock nyligen att kampen mot ‘Poatan’ inte kommer att ske i april.

Tom Aspinall har redan nämnt att han är redo att slåss på UFC 300 if Dana White vill att han ska. Till och med Alex Pereira retade en retur i april, och den brittiska fightern uttryckte till och med sin vilja att också slåss mot “Poatan”. Men fansen kan behöva vänta någon gång på att kampen ska äga rum, enligt Aspinall. Låt oss se vad han hade att säga.

Det kommer inte att vara Tom Aspinall vs Alex Pereira på UFC 300

Under ett nyligen framträdande på ‘MMA-timmen‘, tog den tillfälliga tungviktsmästaren upp ryktena kring en potentiell kamp mellan honom och Alex Pereira. Tom Aspinall nämnde att han och det brasilianska ess började utbyta ord på sociala medier efter att ha hört talas om möjligheten av ett slagsmål mellan dem. Han sa, “När jag började höra rykten om det började jag och Alex flirta lite fram och tillbaka.”

Tydligen har Aspinall och Pereira gemensamma kopplingar. Den interimistiska tungviktsmästaren avslöjade att en kamp mot ‘Poatan’ inte är utesluten. Och även om Tom Aspinall kommer att vara närvarande på UFC 300, Alex Pereira är inte redo att hoppa över till tungviktsdivisionen just nu för en kamp i april, enligt några av deras gemensamma vänner. “Men vi har ett par gemensamma vänner, och det kom fram att Alex inte kommer att gå upp till tungvikt ännu,” tillade Tom Aspinall. Utöver det avslöjade den brittiske stjärnan också att han inte är villig att be Dana White om den matchen.

Aspinall respekterar Pereiras beslut

berättade Tom Aspinall Ariel Helwani att han inte har några svåra känslor för Alex Pereira för att han inte övervägde kampen mot honom. Brasilianaren är också en mästare i sin division och har rätt att slå sina egna skott. Som sådan vill Aspinall inte förfölja honom om han inte är redo att gå över till tungviktsdivisionen. Han sa vidare: “Jag respekterar Alex, respekterar hans beslut. Han är en mästare i sin egen rätt. Rättvist spel. Jag kommer inte att driva på det längre.”

När det gäller att försvara titeln är Tom Aspinall redo att ta sig an alla som vill ha en skit i bältet. Den interimistiska mästaren tillade att han jobbar på att bli redo för UFC 300: “Jag ser mig själv som nummer ett. Nummer ett är kungen och om någon utmanar kungens tron ​​kommer den att försvaras. Jag kommer att försvara min tron.”

Med den här kampen utanför ekvationen återstår det att se vilka andra matcher Dana White har i åtanke att överväga för UFC 300 huvudevenemangsplatsen. Det är nästan två månader kvar till det historiska pay-per-view-evenemanget. Under tiden får vi vänta och se vad som händer härnäst för Tom Aspinall och som han försvarar sin titel mot under de kommande månaderna.

Läs mer: UFC-nyheter: Alex Pereira blir parallell med Conor McGregor när tidigare mästarens stora jämförelse bringar ljus över Poatans begränsning – “Looks Like a Stone Cold Killer”

Inlägget UFC News: Alex Pereira vs Tom Aspinall UFC 300 Fight Curtailed as LHW Champ ‘Won’t Be Moving Up’ to 265 Pbs Division Claims British Star dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär