Wednesday, February 21, 2024
HemBo NickalUFC News: Khamzat Chimaev blir placerad i Ronda Rousey "Bucket" när ex...

UFC News: Khamzat Chimaev blir placerad i Ronda Rousey “Bucket” när ex Fighter beskriver Borz nuvarande tillstånd – “Her egen gimmick”

Khamzat Chimaev har väntat på att återvända till action ganska länge nu. Mellanviktsfightern sågs senast inne i Octagon på UFC 294. Men “Borz” har släppt tips om hans comeback på UFC 300. Inget har dock slutförts ännu, och den tidigare UFC-fightern Chael Sonnen skyller på Khamzat Chimaev för det .

Sonnen tog nyligen till sin YouTube-kanal för att diskutera en uppsjö av ämnen, och under ett avsnitt delade han sina tankar om Chimaev. Den tidigare UFC-fightern jämförde också ‘Borz’ med Ronda Rousey. Låt oss ta reda på vad 46-åringen hade att säga.

Chael Sonnen jämför Khamzat Chimaev med Ronda Rousey

Khamzat Chimaev sågs senast i aktion när han tog sig an Kamaru Usman på UFC 294. ‘Borz’ vann kampen via domslut och höll igång sitt vinnande momentum. Men han fick sedan ta ett uppehåll på grund av en skada och andra hälsorelaterade problem. 29-åringen är nu redo att återvända till action och har till och med visat sitt intresse för en titelkamp. Nåväl, det har inte kommit något officiellt tillkännagivande om hans nästa kamp. Den tidigare UFC-fightern Chael Sonnen känner att han behöver ha lite mer klarhet och jämförde honom till och med med Ronda Rousey.

I en ny YouTube-video sa Sonnen: “Khamzat Chimaev måste komma ut och säga vad han vill. Han måste göra det kristallklart. Nu ger jag inte Chimaev råd och du vet vill veta varför jag inte har gett honom råd. Jag trodde att han hade fattat allt. Khamzat Chimaev är mediaälsklingen. Det finns bara tre i vår sport historia. Conor McGregor, Ronda Rousey och Khamzat Chimaev. Conor McGregor mjölkar fortfarande den där. Pressar fortfarande saften. Ronda Rousey förstod aldrig att hon hade det. Hon tog ut sin egen gimmick och trodde att det var på riktigt. Jag retar henne inte men det här är vad som hände. Khamzat Chimaev verkar vara mer i Ronda-hinken av att inte veta och förstå att detta inte är verkligt bara för att de säger det.

‘Borz’ har nyligen varit aktiv på sina sociala medier och lagt upp en video på Instagram där det står: “Något är på väg att hända”. Chimaev har visat sitt intresse för att slåss på UFC 300 och vill ta sig an Dricus Du Plessis härnäst. 29-åringen känner att han har gjort tillräckligt för att få en titel. Medan “Borz” känner att han förtjänar ett titelskott, slår en annan mellanviktskämpe emot påståendet.

Bo Nickal slår emot Khamzat Chimaevs krav på titelskott

UFC:s högt rankade prospekt Bo Nickal lade nyligen upp en video på You Tube. Under videon diskuterade Nickal en mängd olika saker som även inkluderade framtiden för mellanviktsdivisionen. Han tog upp Khamzat Chimaev i samtalet och nämnde hur folk pratade om att han skulle få en titel skjuten härnäst. Men 28-åringen delade hans åsikt och kände att “Borz” inte har visat sig i divisionen för att få en titel. Nickal sa: “Tycker jag att han förtjänar det (titelskottet)? Nej. Han har inte kämpat en enda 85-are. Han har kämpat mindre 85-are än jag.

Khamzat Chimaev är en av de mest populära fighterna i UFC och fansen är desperata efter att se honom i aktion. Även om det inte finns något officiellt tillkännagivande om hans återkomst än, kanske det inte överraskar fansen att se honom i en titelkamp. Chimaev har för närvarande rekordet 13-0-0 och har ännu inte besegrats i divisionen. Kommer ‘Borz’ få möjligheten till en titelkamp härnäst? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Läs mer: Skadade Jon Jones väcker misstankar genom att hamna i tuff rugbytackling bara veckor efter operationen, reagerar fans

Inlägget UFC News: Khamzat Chimaev blir placerad i Ronda Rousey ‘Bucket’ som Ex Fighter beskriver Borz’s nuvarande tillstånd- “Her Own Gimmick” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär