Wednesday, February 21, 2024
HemBen AskrenUFC News: Conor McGregors CV förhindrade att bli skamfilad när Daniel Cormier...

UFC News: Conor McGregors CV förhindrade att bli skamfilad när Daniel Cormier ställer frågor om Ben Askrens brutala inställning – “Really Don’t Matter”

Conor McGregor har fallit långt ifrån halcyon dagar av att vara dubbelmästare och ta sporten till nya höjder. Idag sitter irländaren med en skada och på varandra följande förluster, efter att ha kämpat endast fyra gånger under de senaste sex åren och förlorat alla utom en.

Hur långt han har fallit inkapslades perfekt av tidigare Bellator-mästare Ben Askren på sin ‘Funky and the Champ’-podcast med Daniel Cormier. De två diskuterade UFC:s ryktas om att lägga till ytterligare två divisioner till befordran.

Askren tycker att Conor McGregor inte har kämpat mot någon bra sedan 2016

Efter Dana White förnekade att Conor McGregor kommer att ta sig an Michael Chandler den 29 juni, som ‘Notorious’ hade meddelat, släppte ‘Mac’ en UFC 300-match istället. Och det har förekommit rykten om att UFC är ute efter att upplösa sin 170-pund welterviktsdivision för att ersättas av två nya viktklasser på 165 pounds och 175 pounds.

Medan de diskuterade detta hade Daniel Cormier och Ben Askren en sund oenighet efter att Askren gjort ett djärvt påstående om Conor McGregors CV. Den tidigare Bellator-mästaren hävdade att McGregor inte hade slagit “någon meningsfull” sedan Barack Obama var president redan 2016. Detta, ansåg han, borde göra McGregor oförmögen att tävla om en titel på 165 pund om ryktena visar sig vara sanna

“Conor McGregor har inte slagit någon meningsfull sedan 2016, Daniel. Vi är i 2024, sista gången Conor McGregor slog någon annan meningsfull, Barack Obama var president”, sa Askren.

‘DC’ höll dock inte med och ansåg att inget av detta spelade någon roll och att detta inte var relevant för McGregor som kämpade om titeln, och gav exemplet med tidigare mästare Cris Cyborg och Demetrious Johnson som en disk. “Du ger mig fakta som verkligen inte spelar någon roll medan jag ger dig fakta som faktiskt kan visa dig varför det fungerar.” svarade Cormier. Och eftersom osäkerheten kring hans comeback kvarstår, kommer McGregor att göra sin debut på storbildsskärm nästa månad.

Conor McGregors debutfilm släpps i mars 2021

Conor McGregor spelar huvudrollen i 2024 års remake av åttiotalets actionklassiker Road House tillsammans med Jake Gyllenhaal. Det här kommer att släppas den 21 mars på Amazon Prime Video och kommer att bli “Macs debutfilm”. McGregor var en framträdande roll i den nyligen släppta trailern för filmen och kommer att spela karaktären “Knox” i filmen.

Filmen kommer att se Gyllenhaal spela en före detta UFC-fighter som flyttar till Florida Keys och blir en studsare där. Han inser dock snart att allt inte är som det verkar. Baserat på trailern kommer “Notorious” att spela en antagonist till Gyllenhaals “Dalton”. Vad tycker du om Conor McGregors intåg i skådespeleriet?

Läs mer: “Det är säkert” – Mitt i allmänhetens upprördhet mot Dana White försäkrar UFC-domaren att “säkerhetsåtgärder” kommer att förbättras i den kontroversiella Power Slap League

Inlägget UFC News: Conor McGregor’s Resume Prevented From Getting Tarnished som Daniel Cormier ställer frågor Ben Askrens brutala uppfattning- “Really Don’t Matter” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär