Sunday, February 25, 2024
HemUfcUFC News: Conor McGregors återkomst förväntas bli uppskjuten från 2024 efter Dana...

UFC News: Conor McGregors återkomst förväntas bli uppskjuten från 2024 efter Dana Whites senaste anmärkning

Conor McGregors återkomst. Fakta eller myt? “The Notorious” håller sakta på att bli en ännu mer svårfångad varelse i MMA-världen. Han gör tillkännagivanden för att reta upp samhället och sakta, med Dana Whites tystnader och sedan hans klarhet, är allt vem som helst kan göra att spekulera.

Men låt oss verkligen inse det. Senast han slogs var 2021. Han bröt smalbenet och sedan dess har allt varit rök och speglar. Först var det en USADA-konflikt, sedan kunde det ha varit UFC 300, och nu, kanske 29 juni. Eller händer det aldrig? Här är vad denna MMA-insider tror.

Conor McGregor, antog folk för mycket?

Conor McGregor och hans stora återkomst har varit utdragen alldeles för länge. Nu tror MMA-insidern Josh Thompson att irländaren faktiskt inte kommer att återvända i år. I ett avsnitt av hans YouTube-program, ‘Weighing In’, talade Thomson och ‘Big’ John McCarthy om hans återkomst.

“Ja, jag tror att folk antar att Conor kommer att komma tillbaka och slåss mot Michael Chandler,” sa Thompson. “Jag tror inte att vi kommer att se Conor i år. Jag tror inte att vi kommer att se Conor i år. Som att Dana kom ut häromdagen och går och tittar du vet när Conor är redo, du vet att vi kommer att se Conor”.

Antaganden har blivit vilda. McGregors återkomst till UFC 300 ryktades kraftigt sedan hans prover skickades till USADA i oktober. Så det var bara vettigt att hans prover som analyserades 6 månader tidigare kunde ställa in honom för en återkomst i april.

Men McGregor chockade världen precis när det nya året klockades in genom att tillkännage en mellanviktsmatch med Michael Chandler den 29 juni. Men Dana White har inget att säga om det. Som Thomson påpekade sa White till reportrar på en presskonferens nyligen att han skulle veta det när McGregor verkligen skulle komma tillbaka. Just nu är UFC-chefen honchos svar ett rungande “nej”. Så, betyder det att McGregors upptåg är lite för mycket för White själv?

Ska Dana White prata med McGregor om det vilda tillkännagivandet?

Uppenbarligen var White inte med i slingan när Conor McGregor tillkännagav sin mellanviktsmatch den 1 januari. Och sedan dess har alla mediehus varit upprörda och spekulerat i hans återkomst och Dana White fick ta itu med alla frågor. Även om det är en stor del av hans jobb att hantera frågor, blir det ett besvär att kontrollera showmannens vilda tillkännagivanden? Veteran MMA-coach, Ray Longo, anser att White borde göra något åt ​​det hela.

I ett samtal nyligen med Jon Anik och Kenny Florian hävdade Longo att hans tillkännagivanden var mer “bravader” än något annat. Han trodde att White kanske borde gå in och ställa ett ultimatum för att kanske försöka kontrollera UFC:s största fighters showmanship. Trots det, skulle det vara fördelaktigt att faktiskt göra det? UFC-chefen tror på “yttrandefritt” enligt hans egna ord, och att kontrollera en man som bokstavligen kallas “The Notorious” verkar lite utom räckhåll. Vad tycker du om det? Låt oss veta i kommentarerna.

Inlägget UFC News: Conor McGregor’s Return Predicted to Get Postponed From 2024 After Dana White’s Latest Remark dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär