Saturday, January 28, 2023
HemMMAUFC-kommentatorn Joe Rogan skickar ett varnande meddelande till Khabibs skyddsling, Islam Makhachev,...

UFC-kommentatorn Joe Rogan skickar ett varnande meddelande till Khabibs skyddsling, Islam Makhachev, inför hans nästa kamp

Den nuvarande UFC-mästaren i lättvikt, Khabibs skyddsling Islam Makhachev, får ett varningsmeddelande från Joe Rogan. Inför superkampen tror Joe Rogan att “The Great” kommer att vara för snabb att hantera. UFC-kommentatorn har varit aktiv inom MMA i decennier. Hans svarta bälte i Jujitsu och Taekwondo har samlat honom en professionell vision om kampsport och ger honom insikten att bryta ner händelserna på mikronivå. På grund av sina kopplingar och image med UFC är han ofta värd för flera högt rankade MMA-atleter på sin podcast. I ett sådant nyligen avsnitt diskuterar han huvudevenemanget i UFC 284.

Volkanovski kommer att hoppa upp en division för att utmana om lättviktstiteln. Dessutom sitter han för närvarande på toppen av P4P-rankingen i hela kampanjen. Bara detta gör honom till en av de farligaste matcherna i hela divisionen.

Å andra sidan har Islam Makhachev haft en snabb uppgång i divisionen själv. Han nådde det utlovade landet genom att bli lättviktsmästaren som besegrade Charles Oliveira på vägen.

Även om Makhachev förmodligen kommer att möta sitt livs största utmaning i Volkanovski.

Joe Rogan har allvarliga bekymmer för Islam Makhachev

UFC 284 kommer att innehålla Islam Makhachev som gör sitt första titelförsvar mot ‘The Great’ i oktagonen. Dessutom kommer fansen att investeras hårt i detta evenemang eftersom det har många briljanta matcher på rad. Joe Rogan var det som pratade om staden och kunde inte låta bli att diskutera kampen med sin gäst Sean O’Malley i sin senaste podcast.

Han ifrågasatte om Makhachev har ställts inför någon som är smidig som den främsta P4P-fightern i UFC. Dessutom säger han också att Makhachev är ganska stor för sin viktklass och vet inte hur han lyckades göra viktminskningen, han ser inte ut som en 155 lb fighter. Dessutom tror han att han fick den ‘perfekta kroppen’ för lättviktsdivisionen.

Han sa, “grejen är grapplingen. Om du tittar på Volkanovski så har han ett riktigt bra nedtagningsförsvar och han kan ta ner killar. Han tog Max Holloway ner ett gäng, men han är inte den största killen ens vid 45-talet.

Vem tror du kommer att gå ut som segrare i den stora striden den 12 februari, kommentera nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär