Sunday, December 10, 2023
HemBoxingUFC Hall of Famer skickar en gåva till den irländska boxningssensationen Callum...

UFC Hall of Famer skickar en gåva till den irländska boxningssensationen Callum Walsh tillsammans med ett meddelande efter hans nionde raka vinst

UFC Hall of Famer bröt igenom repen med en knockoutöverraskning och levererade en kraftfull gåva till Callum Walsh. Den irländska boxningssensationen tog ner Ismael Villarreal tidigare denna månad och lade till det nionde offret på sin lista. Grattis Walsh för hans senaste prestation, Don Frye skickade en speciell gåva till den stigande superstjärnan. Det är dock inte det genomsnittliga gratulationskortet, så gör dig redo att avslöja det oväntade i detta extraordinära scoop.

På en separat notering, Tabatha Ricci, Walshs flickvän, som är en UFC-fighter, föreslog att Walsh snart kunde hoppa ringar för att slåss i UFC. Men just nu firar Walsh sin senaste vinst, efter att ha försvarat sin WBC US silver superwelterviktstitel. Så när Walsh fick presenten från Don Frye gick han snabbt till Instagram och delade gåvan och det medföljande meddelandet med sina följare.

Callum Walsh skriver tillbaka till Don Frye

Vänder till Instagram, Walsh avslöjade ett signerat kort från Frye som hade ett meddelande. Frye föreslog att han var glad över att inte slåss i samma viktdivision som Walsh. Det stod: “Jag är glad att vi är i olika viktklasser!” Walsh hade kortet stött över sitt WBC-titelbälte, som han försvarade i sin senaste kamp.

Men historien slutar inte där! I Walshs Instagram-berättelse skrev han tillbaka till Don och hävdade att även han är glad över att inte slåss i samma viktklass. ”Jag är glad att vi också har olika viktklasser. Tack, skrev Walsh. Med det ur vägen, vad är chansen att Walsh dyker upp i Octagon en dag?

Tabatha Ricci tror att Walsh kan slåss i Octagon

Medan Walsh framgångsrikt försvarade sin titel i sin senaste kamp, ​​kan detsamma inte sägas om Ricci, som förlorade den senaste kampen mot Lupita Godinez i UFC 259. Men innan kampen i MMA Fightings Trocação Franca-podcast avslöjade Ricci Walshs sanna avsikter. Enligt Ricci gillar inte Walsh boxning.

“Han gillar inte boxning. Han gör det bara för att han är bra”, sa Ricci. Hon fortsatte med att avslöja att Walshs verkliga mål är att slåss i MMA. Ricci tillade också att Walsh inte följer sporten boxning, vilket tyder på att han tävlar i boxning för att han är bra på det. “Han följer inte ens boxning så mycket. Han gör det för att han är riktigt bra på det”, sa Ricci.

Efter att ha vunnit sin nionde boxningsmatch fick Walsh en gåva från UFC-legenden vid sidan av beskedet. Dessutom antyder hans koppling till UFC och Riccis uttalande att Walsh snart kan dyka upp i oktagonen. Vad tycker du om att Walsh kämpar i UFC? Vad tyckte du om Dons gåva till Walsh?

RELATED ARTICLES

Mest populär