Friday, December 8, 2023
HemF1UFC Fanboy Daniel Ricciardos djärva krav förnekades en gång med eftertryck av...

UFC Fanboy Daniel Ricciardos djärva krav förnekades en gång med eftertryck av 7X världsmästaren Lewis Hamilton: “Bit inte”

Under sin tid i F1 måste Lewis Hamilton ha haft olika slags förslag. Få skulle dock vara så konstiga som Daniel Ricciardos märkliga begäran till den 7-faldiga mästaren.

Lewis Hamilton är en känd adrenalinjunkie. Britten har provat många äventyrsaktiviteter för att hålla sina adrenalinbehov tillfredsställda. 2015 lade han upp en video där han slog på kuddar. Daniel Ricciardo såg detta som det perfekta tillfället att be Hamilton om ett välgörenhetsevenemang om han skulle vara intresserad.

Den före detta Red Bull-föraren, som är en stor UFC-fanatiker, sa: “För att vara ärlig frågade jag faktiskt Lewis Hamilton. I början av 2016 lade han upp en video på sin Instagram som slog till. Jag var lika bra vid den tiden, så jag tänkte “hej, låt oss göra en välgörenhetskamp”.

Honungsgrävlingen fortsatte vidare, “Jag frågade honom personligen. Men han bet inte på den där, så jag blev lite ledsen. Jag kanske ställer frågan igen.”

Mercedes-föraren var dock inte redo för utmaningen. Hamilton avböjde med eftertryck det förslag som honunggrävlingen tog upp.

Lewis Hamilton skickade ett hjärtligt meddelande till Anthony Joshua efter hans nederlag tidigare i år

Ingen vet mer om att förlora en titel på ett kontroversiellt sätt än Lewis Hamilton. Han nekades sin 8:e världstitel efter ett tveksamt beslut som fattades av Michael Masi. Anthony Joshua fick ett bakslag i augusti i år när han förlorade sin revansch mot Oleksandr Usyk i Saudiarabien.

Skön kväll! 😎 #LWSA16 @LewisHamilton pic.twitter.com/77GwEbRXO0

— Anthony Joshua (@anthonyjoshua) 18 april 2016

Anthony Joshua misslyckades i sitt försök att återta WBO-, WBA- och IBF-tungviktstitlarna och reagerade på ett dåligt sätt på nederlaget. Han tog två av Usyks bälten och kastade dem på ett respektlöst sätt. Lewis Hamilton erbjöd sedan sin visdom till den brittiske boxaren.

“Det hårda arbetet och uppoffringen är något som ingen kommer att kunna förstå. Utmaningarna i sinne och ande är monumentala”, skrev Hamilton på sin Instagram-berättelse.

Han tillade vidare, “Jag är stolt över dig för allt du lagt ner, var stolt över dig själv. Det är inte hur vi faller, det är hur vi reser oss upp och du kommer att studsa tillbaka från den här brodern. Håll huvudet högt.”

Lewis Hamilton kommer nu att fokusera på att utmana Max Verstappen om titeln nästa säsong. Den 103-faldiga tävlingsvinnaren skulle verkligen vilja hämnas 2021-titeln och bli innehavaren av rekordmästerskapen i sporten. Kan Lewis Hamilton skriva historik nästa säsong?

RELATED ARTICLES

Mest populär