Wednesday, February 28, 2024
HemUfcUFC 300: Khabib och Co. Kommer för Belal Muhammads hjälp mot Leon...

UFC 300: Khabib och Co. Kommer för Belal Muhammads hjälp mot Leon Edwards har UFC-världen delat – “Sista gången han gick till Dagestan…”

UFC förbereder sig för det historiska UFC 300, och VD Dana White tar sig tid att tillkännage matcherna för evenemanget. 54-åringen har annonserat flera slagsmål för april PPV och de firades med stor fanfar. De andra slagsmålen förblir rykten och spekulationer och har fansen entusiastiska över sina framtidsutsikter, förutom en, som har lämnat fansen med blandade känslor.

Amerikas favoritvideo idag

Även om de annonserade matcherna för UFC 300 fick mycket uppmärksamhet från fansen, drog en spekulerad kamp mest uppmärksamhet. UFC för för närvarande samtal om en titelkamp mellan Belal ‘Remember The Name’ Muhammad och welterviktsmästaren Leon ‘Rocky’ Edwards på UFC 300. Även om en kamp som de flesta fans var emot till en början, verkade de ha kommit över det. Särskilt efter att ha fått reda på att nej. 2 rankad weltervikt kommer att träna i Dagestan.

Fansen reagerar på Belal Muhammads träning i Dagestan

Belal Muhammad har tagit hjälp av Khabib Nurmagomedovs team för att träna för slagsmål tidigare. För sin kamp mot Sean Brady hade welterviktaren ett träningsläger med Nurmagomedovs lag vilket resulterade i att han tog ett aldrig tidigare skådat förstaomgångsavslut mot den då obesegrade weltervikten, Sean Brady.

För sin kamp mot welterviktsmästaren Leon Edwards har Belal Muhammad bestämt sig för att träna igen med Dagestanis. Han hoppas hitta samma framgång som han gjorde mot Sean Brady. Men fansen hade en ganska blandad reaktion på Instagram-inlägget.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA PACK (@mmapack)

Här är några av kommentarerna från inlägget:
“Jag tycker att det är mer breaking news att någon rapporterar om något som belal sa” kommenterade ett fan och antydde att Belal Muhammad inte är “breaking news” värdig.

“Gameplan låt mig försöka ligga på en annan vuxen man i 5 omgångar utan avslut” kommenterade ett fan och gjorde narr av hans brist på avslut.

En kommentar skrev: “Så han kan få fler roider” som kastade skugga över PED-incidenten som Khabibs team hade gått igenom.

“Bra att han vet att han inte kan slå med rocky som slutade i tårar förra gången.” skrev ett fan och gav en återgång till hur den första kampen gick

Några kommentarer framhävde hans senaste prestation genom att ge kredit till träning med Khabib och hans team:

“Sista gången han åkte till Dagestan kom han tillbaka och KO’d Sean Bradv i 1:a”

“Som han borde kommer de där Dagestani-killarna att vara hans bästa chans på ett bälte. Även om islam överväger att gå upp så ser han förmodligen inte Belal som en stor utmanare.”

Medan en kommentar angav verkligheten i situationen, vilket antyder att Muhammed kanske inte får ett nytt skott på titeln om han förlorar. “Belal förluster, hans titellopp är över, de kommer aldrig att ge honom en chans igen.”

Trots allt hat som matchupen får, kan vi inte låta bli att förneka att vi ger båda fighterna deras rekvisita. Båda fighters dominerar för närvarande sin division. Belal Muhammad är inne på en vinstsvit på nio matcher och Leon Edwards har för närvarande den längsta vinstsviten i divisionen, med 13 raka vinster. Men med tanke på att vi har hört fansens perspektiv, vad tycker mästaren om “Remember the Name”?

Leon Edwards syn på sin motståndare till UFC 300

Leon Edwards är inte en fighter som pratar mycket utanför buren, eftersom han föredrar att visa vad han har inne i buren. Men innan matchen var i samtal, bombarderade Muhammad Edwards med titel-shot callouts. Welterviktsmästaren svarade med att twittra hur han kände inför en kamp mot den nummer 2 rankade UFC-weltervikten.

‘Rocky’ tog till Twitter för att säga vad han tyckte om Muhammed. I sin tweet avslöjade han att han sa till UFC att han var redo att slåss mot “Remember The Name”. Mästaren trodde att han var “den minst skrämmande personen i åttakanten” och att han var “enkelt arbete” för welterviktsmästaren.

Med tanke på att Leon Edwards, i sin första utflykt, hade ett litet övertag gentemot Belal Muhammad i deras kamp innan den oavsiktliga ögonstickningen, hur förväntar du dig att den andra kampen kommer att spela ut? Låt oss veta vad du tycker i kommentarsfältet nedan.

“The First Fight on the Prelims” – Leon Edwards bekräftar Dana White & Co:s beslut för UFC 300 mot Belal Muhammad; Fans lämnade uppgivna

RELATED ARTICLES

Mest populär