Monday, December 4, 2023
HemeSportsUbisoft överraskar Assassin's Creed-fans genom att inkludera en tjuvtitt på kommande Game...

Ubisoft överraskar Assassin’s Creed-fans genom att inkludera en tjuvtitt på kommande Game Mirage i AC: Valhallas sista berättelseuppdatering

Assassin’s Creed Valhalla skulle få en innehållsuppdatering av Ubisoft nästa vecka. Uppdateringen skulle ge spelarna det sista kapitlet i Valhallas huvudpersons liv. Människor överallt var väldigt exalterade över denna nya kommande uppdatering.

Men det avslöjades just nu att uppdateringen skulle släppas en vecka tidigare på alla plattformar. Och spelare överallt är förtjusta över den överraskande releasen av denna nya uppdatering. Den här uppdateringen för dock med sig mycket mer än vad Ubisoft tidigare lovat.

Ubisoft tar med en ny karaktär till Assassin’s Creed Valhalla

Officiellt Assassin’s Creed Twitter-konto avslöjat idag att denna uppdatering skulle föra med sig en ny karaktär. Denna nya karaktär skulle vara avgörande för att koppla Assassin’s Creed Valhalla till den kommande Mirage. Eivor, huvudpersonen i Valhalla och Roshan från Mirage, skulle slå sig samman för ett uppdrag som heter “Delad historia”. Spelare kan hitta henne som väntar på dem i Ravensthorpe med detta nya uppdrag för dem.

Roshan skulle i första hand vara med i den kommande Assassin’s Creed Mirage som mentor för huvudpersonen Basim. Den prisbelönta skådespelerskan Shohreh Aghdashloo kommer att uttrycka denna karaktär i det kommande spelet. Fans som väntar ivrigt på släppet av Mirage är mycket glada över att se denna nya karaktär introduceras för dem på ett så överraskande sätt. Ubisoft gav verkligen sina fans en trevlig överraskning med denna.

Mirage kommer att ta fansen tillbaka till rötterna

På tal om själva Assassin’s Creed Mirage har Ubisoft lovat att detta spel skulle återföra serien till sina rötter. Det skulle vara mer fokus på stealth och parkour än något annat nyligen Assassin’s Creed-spel.

För de som missade det avslöjade Ubisoft Assassin’s Creed Mirage nyligen som en prequel till Valhalla. Spelare skulle spela karaktären Basim och se hans resa igenom. Den berättar historien om vad Basim gjorde innan han träffade huvudpersonerna i Valhalla.

Kanske har Ubisoft tagit denna riktning för att råda bot på klagomålen där fansen hävdar att serien har förändrats för mycket och blivit något helt annat. Vissa fans är verkligen besvikna över dess förvandling från en Stealth actionserie med parkour till en Action RPG-serie med lite eller ingen smygande och mycket förenklad parkourmekanik.

Från Ubisofts entusiasm ser det ut som att Ubisoft verkligen skulle förändra serien igen. Det verkar som om de har noterat fansens feedback. Låt oss se om fansen får vad de vill ha av Assassin’s Creed Mirage.

SE DETTA NU- Populära videospel som tog sig till Hollywood

RELATED ARTICLES

Mest populär