Wednesday, February 28, 2024
HemJaydon HibbertU20 världsmästare utfärdar öppen utmaning till Noah Lyles inför inomhusmästerskapen 2024

U20 världsmästare utfärdar öppen utmaning till Noah Lyles inför inomhusmästerskapen 2024

Noah Lyles hunger efter framgång är omättlig och driver honom framåt. Som världsmästare, olympisk medaljör och en av de snabbaste idrottarna har han nyligen gett insikt i den mycket intensiva träningsrutinen som har tagit honom till oöverträffade höjder i hans yrke, vilket gjort hans fans förbluffade och motiverade.

Amerikas favoritvideo idag

Men när världen förbereder sig för det kommande friidrotts-VM, som är planerat till den 1-3 mars 2024, riktas uppmärksamheten mot en 18-årig pojke. Den här pojken säkrade guld i tresteg vid världsmästerskapen under 20 år 2022. Efter en silvervinst 2021 verkar han utmana Lyles dominans.

Ett mäktigt lyft

Ett uppmärksammat inlägg dök upp på X-plattformen nyligen. Den visade upp en ung atlet vid namn Jaydon Hibbert och hans imponerande bedrift. I en övertygande rulle sågs atleten lyfta vikter betydligt tyngre än sin kroppsvikt. Bildtexten som åtföljde inlägget löd, “250 pund förra året, NU 275 pund!! (gjorde det tre gånger idag) Så fantastiskt när du överlämnar allt till Gud och han hanterar det! Kunde knappt lyfta 225lbs förra veckan och titta på mig nu! Tack Gud! @LylesNoah Jag kommer för yah PB.”

För några dagar sedan delade Noah Lyles en video som visar upp sitt nya personbästa i power clean, och självsäkert lyfte imponerande 130 kg (268 lbs). Hans konsekventa framsteg i denna färdighet är uppenbar som bara en vecka innan; han hade uppnått ett personbästa på 125 kg, vilket kan ses i en annan video som han publicerade på X. Lyles fortsätter att visa anmärkningsvärda förbättringar i sitt hantverk dag för dag.

Noah Lyles strävan efter den aldrig tidigare skådade fyrfaldiga triumfen

Noah Lyles är djupt fokuserad på att förbereda sig för OS i Paris 2024, där han har siktet inställt på en anmärkningsvärd prestation: fyrdubblingen. Två dagar innan han börjar erövra sprinttävlingar är den här amerikanske sprinter redo för guld på 100 m, 200 m, 4×1 m stafett och den fantastiska möjligheten – en ny utmaning på internationell nivå som ligger på väg.

Hur många priser vann Noah Lyles 2023? – Avkodning av “Världsmästarens” bästa karriärsäsong

I en intervju med den franska sporttidningen L’Equipe uttryckte Lyles sitt okonventionella men ändå ambitiösa tillvägagångssätt och sa: “Jag har aldrig låtit någon berätta för mig något som har kastat mitt out-of-the-box-tänkande till inuti boxen. , men det var som: okej, det tänker jag inte säga nej till.” Hans beslutsamhet lyser igenom när han betonar att ta tillfället i akt. Han är beredd att ta sig an denna utmaning om han får chansen och stödet som behövs för att skriva historia på toppen av atletisk tävling.

SE BERÄTTELSE – Noah Lyles är all in, rotar för $155M Esports Giants på World 2023

RELATED ARTICLES

Mest populär