Sunday, December 10, 2023
HemTennis"Tyvärr" - Serena Williams make Alexis Ohanian blir ursäktande när den nyfödda...

“Tyvärr” – Serena Williams make Alexis Ohanian blir ursäktande när den nyfödda dottern Adira missar en speciell familjesession

Serena Williams man, Alexis Ohanian, är känd för sin flit mot sin dotter, Olympia. Han kan aldrig säga nej till sin 6-åriga dotter, och inte heller kan lämna henne utanför något familjeprojekt eller bedömning. Men å andra sidan är det inte samma sak för hans nyfödda dotter, Adira Ohanian. Hela familjen genomförde nyligen ett jippo och lämnade den prickiga pappan med en ursäkt till sin nyfödda.

Olympia har vuxit med sina föräldrars ära och njuter av varje del av deras framgång som familj. Medan deras yngsta dotter är ganska ung för att stå framför kameran, blev hon nyligen utelämnad från ett familjeporträtt, vilket fick den 40-årige amerikanska entreprenören att känna sig ledsen över detsamma.

Serena Williams man ber sin yngsta dotter om ursäkt

Den 23-faldiga Grand Slam-mästaren deltog i ett intimt evenemang som hölls av Vanity Fair och Audemars Piguet, där hon och hennes familj visade upp sina glada vibbar i en rolig fotografering. Den 42-åriga amerikanska tennislegenden bländade i den livfulla lila outfiten, och hon tog till sina sociala medier för att dela en massa bilder från familjepasset.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Serena Williams (@serenawilliams)

Ohanian delade samma familjebild över sin Instagram-berättelse och skrev en ursäkt till sin nyfödda dotter. Han skrev, “Förlåt @adiraohanian nästa gång.” På den bilden poserade paret lekfullt med sin äldre dotter och höll henne i famnen medan hennes fötter lustigt dinglade i luften.

Å andra sidan erkände Reddit-medgrundarens svar på den bedårande familjebilden det faktum att porträttet var ofullständigt utan deras yngre dotter. Men hon skulle få vänta på att nästa fotografering skulle bli inblandad, eftersom hon är ganska ung.

Ändå vet den kärleksfulla pappan hur han ska ta hand om hela familjen. För bara några dagar sedan bjöd den 40-årige amerikanske entreprenören på sin älskade familj på en spektakulär Disney-överraskning medan han var värd för en privat filmvisning.

När Ohanian gav en Disney-överraskning till sin familj

Alexis Ohanian samlade hela sin familj, inklusive sin fru och sin 6-åriga dotter, när han arrangerade en privat visning av filmen Trolls 3. Han tog till sitt Twitter-konto för att dela en fantastisk överraskning och skrev: “Jag är ganska glad att jag överraskade Olympia och Mama med detta…”

Medan den 42-åriga tennislegenden och Olympia är enorma Disneyälskare, gjorde Ohanian en kärleksfull gest genom att visa sin favoritfilm innan själva släppet. Tillsammans med det visade han också upp några Troll-godsaker som han fick för sin 6-åriga dotter, vilket inte lämnade stenen ovänd och gjorde den privata visningen till en minnesvärd familjestund.

Men vad tycker du om den stigande standarden i Ohan att vara en perfekt pappa? Dela dina tankar i kommentarsektionen nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär