Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingTyson Furys motståndare Derek Chisora ​​avslöjar en verklig anledning till varför det...

Tyson Furys motståndare Derek Chisora ​​avslöjar en verklig anledning till varför det finns “så mycket bitterhet” för Anthony Joshua

De brittiska fighterna Tyson Fury och Anthony Joshua har suttit i väg till toppen av tungviktsdivisionen. Men de låste aldrig horn med varandra inne i ringen. De två har dock ofta kopplats ihop tidigare, och det verkade nyligen som att de var mycket nära att ge fansen den efterlängtade kampen. Tyvärr stoppades matchen ännu en gång och Derek Chisora ​​togs in för att ersätta AJ.

Derek Chisora ​​ses för närvarande göra intervjuer och poddar i ljuset av hans kommande fight med Tyson Fury. Medan han pratade om Fury och Anthony Joshua fortsatte Chisora ​​att reda ut några tankar om de två.

🗣️ “De har så mycket bitterhet mot Anthony Joshua.”@DerekWar Weed tycker Joshua är mer sympatisk än @Tyson_Fury 👀#FuryChisora | lördag | BT Sport Box Office pic.twitter.com/HJIgtpmEGb

— Frank Warren (@FrankWarren) 29 november 2022

Chisora sa, “De fick så mycket bitterhet av Anthony Joshua, jag vet inte varför. Det är för att han är mer sympatisk än Tyson Fury. För varje gång folk säger Anthony Joshua och sedan säger de Tyson Fury. Så det är bitterheten i den situationen. AJ och Eddie Hearn startade en trend och så plötsligt nu är de här i Tottenham och följer AJs fotspår.”

Chisora ​​är en nära vän till Joshua, och de två har setts tillsammans flera gånger tidigare. Men Chisoras kommentarer om AJ har fått fansen att undra över deras vänskap.

Tyson Fury vs. Anthony Joshua: En lång väg framåt

‘The Gypsy King’ kommer först att slåss mot Chisora ​​den 3 december på Tottenham Hotspur Stadium i London. Innan Fury parades ihop med Chisora ​​var det meningen att han skulle möta AJ samma datum, på Principality Stadium i Cardiff, Wales. Men kampen föll till slut.

Efter sin kamp med Chisora ​​kommer Fury att se fram emot att slåss mot Oleksandr Usyk om den obestridda tungviktstiteln. Dessutom har Deontay Wilder och Andy Ruiz Jr. beordrats att slåss av WBC. Och vinnaren kommer att få en chans att gå upp mot Fury för sitt WBC-bälte.

Dessa faktorer tyder på att Fury har tre möjliga matcher uppradade. Detta undergräver fullständigt hans kamp med AJ ännu en gång under lång tid. Men ‘The Gypsy King’ deklarerade nyligen sin önskan att bekämpa AJ, och till och med fansen är intresserade av att se den kampen. Hans kommentarer antydde att han är ivrig att möta Joshua och det öppnar dörrar för möjligheten till en sammandrabbning.

RELATED ARTICLES

Mest populär