Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingTyson Furys lönecheck på 62 miljoner dollar märkt som "rån" veckor efter...

Tyson Furys lönecheck på 62 miljoner dollar märkt som “rån” veckor efter kontrovers upprör fansen

Tyson Fury lyckades bevara sitt fläckfria rekord och säkrade en seger över Francis Ngannou på “The Battle of The Baddest” i Riyadh, Saudiarabien. Segern var dock långt ifrån okomplicerad. Fury mötte

Men det finns en ny kontrovers kring hela kampen som har väckt betydande kontroverser igen. Den här gången handlar missnöjet dock inte om domen. Fury tog också hem en summa på 62 miljoner dollar efter kampen. En sådan överraskande avslöjande har lämnat fansen i vördnad och de kommer nu tillbaka till “The Gypsy King”.

Tyson Fury en “förlorare”: fansens perspektiv

I ett nyligen uppladdat inlägg av Happy Punch på Twitter (tidigare känt som X), avslöjades Furys galna lönecheck. Med tanke på det faktum att Ngannou slog ner honom och dominerade i kampen, fann fansen att det var orättvist för Fury att ta på sig en sådan summa. De tvekade inte att påpeka detta faktum och gick omedelbart till kommentarsfältet.

“Take me to Saudi” sa en användare som råkar vara en up-and-coming boxare. Vem som helst skulle säkert lockas av den attraktiva summan som Riyadh-striden förde med sig till Fury.

“rån” sa ett fan och upprepade det kontroversiella beslutet.

“Just där är anledningen till att UFC-fighters börjar byta kod bara för den typen av lönedag. Behöver inte ens vinna bara behöver den enorma lönen. “ Ett annat fan kopplade ihop punkterna och föreslog den höga lönen som anledningen till att fighters från UFC gick över till boxning. Kanske vem vet?

“Det är mycket pengar för att förlora en kamp” sa ett fan som ansåg Ngannou som den verkliga vinnaren och därmed Fury, förloraren. Tja, detta är en personlig åsikt, eftersom beslutet verkligen sa något annat.

“50 miljoner pund för att få stryk. Var anmäler jag mig.” Ett annat fan sa hånfullt att han var villig att få en smäll för summan. Han trodde att det var allt Fury gjorde i matchen att få stryk.

Medan Fury har varit i boxningsbranschen ett bra tag nu, låt oss ta en titt på hur mycket debutanten Ngannou tjänade på kampen.

Hur mycket tog Francis Ngannou på sig?

I en exklusiv intervju med SHOWTIME Sports för podcasten The Last Stand avslöjade “The Predator” handväskan han fick för sin boxningsdebut. Begränsad av ett UFC-kontrakt som begränsade externa engagemang, antydde Ngannou att tjäna mer än hela sin UFC-karriär tillsammans. Även om den exakta siffran förblir okänd, är det uppenbart att kompensationen för Fury vs. Ngannou överträffade hans tidigare intäkter på cirka 3 779 500 $ i UFC. Ngannous fantastiska prestation mot “The Gypsy King” markerade en ekonomisk milstolpe. Dessutom kastade det honom in i en värld av förbättrade möjligheter, vilket signalerade en lovande bana för den skickliga fightern.

Flera enheter från boxningsvärlden kom fram för att uttrycka sitt stöd för Ngannou. Håller du med om kommentarerna om Fury eller tror du att han tjänade sin del? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär