Saturday, December 2, 2023
HemNewsTyson Fury vägrar vad som kan ha varit det största kommersiella förslaget...

Tyson Fury vägrar vad som kan ha varit det största kommersiella förslaget i hans liv

Den brittiska boxningssensationen Tyson Fury är en av sportens största dragplåster. Hans senaste match mot Dillian Whyte på Londons Wembley Stadium drog häpnadsväckande 94 000 åskådare. För år 2023 har han ett fantastiskt schema för boxningsmatcher. Ändå fick han ett stort erbjudande, vilket kan ha varit hans livs största affärsuppgörelse. Gypsy King vägrade det dock bestämt.

Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) är en snabbväxande organisation inom kampsportvärlden. Trots att det inte har haft många viktiga matcher förrän nu, har det snabbt blivit känt och förväntas bygga upp ett rykte i framtiden. BKFC:s president David Feldman var i samtal med TMZ Sports, där han avslöjade, “Titta, vi gjorde en pjäs för Tyson Fury. Men han har tre boxningsmatcher till som han definitivt är tänkt att göra.”

Feldman tillade vidare, “Det var en annan sorts affär. Jag menar att det var en affär där [Fury would] vara delaktig i utvecklingen av denna sak och kanske få en del av företaget. För närvarande kan han inte göra det just nu, men vi ska se över det igen. Om Fury skulle ha accepterat erbjudandet kunde det ha varit en av de mest lukrativa affärerna för honom.

Tyson Fury kommer att satsa på flera miljoner dollar 2023

Den 34-årige fightern förklarade att han återvände till ringen för att besegra Oleksandr Usyk från Ukraina om titeln obestridd tungviktsmästare. Han avslöjade dock senare att hans första match skulle vara mot Derek Chisora. Det är planerat till den 3 december på Londons Tottenham Hotspur Stadium. Dessutom har 50 000 biljetter till matchen redan sålts.

Dessutom kan Tyson Furys kamp med Usyk om det obestridda bältet visa sig vara den största boxningskampen i denna generation. Dessutom har en match mellan Deontay Wilder och Andy Ruiz Jr. tillkännagivits av WBC. Och segraren skulle få möjligheten att utmana Fury om WBC-titeln.

Fury har dessutom sagt att han vill slåss mot Anthony Joshua, och allmänheten verkar också hålla med. Var och en av dessa fighters skulle generera ett ton ränta och kontanter när de samarbetade med Fury. Men hur det slutar visar sig först med tiden.

RELATED ARTICLES

Mest populär