Saturday, December 9, 2023
HemBoxingTyson Fury avslutar Anthony Joshua Chapter med NSFW Remark

Tyson Fury avslutar Anthony Joshua Chapter med NSFW Remark

Den brittiska boxningssuperstjärnan Tyson Fury förbereder sig för närvarande för sin trilogikamp med Derek Chisora. Det kommer att äga rum på Tottenham Hotspur Stadium i London den 3 december. Anthony Joshua var dock tänkt att låsa horn med Fury på samma. Tyvärr nådde det aldrig en punkt där det slutfördes. Inför sin match med Chisora, ta en titt på vad Fury har att säga om AJ.

När Tyson Fury gick i pension efter sin kamp med Dillian Whyte, sa han att han skulle göra en boxningscomeback för att slåss mot Anthony Joshua. Dessutom nämnde han att han skulle göra det gratis och att det skulle vara ett helt brittiskt evenemang. Men något sådant har aldrig hänt.

Tyson Fury om Anthony Joshua-kampen: “Jag försökte och försökte och försökte få det att hända. Det beror inte på mig varför det här slagsmålet aldrig har hänt, det beror på den andra idioten. Du kunde inte dra honom till en ring för att slåss mot Gypsy King. Anthony Joshua kan suga en kuk.” [@MMAFighting]

— Michael Benson (@MichaelBensonn) 28 november 2022

Medan han pratade om en sammandrabbning med Joshua sa Fury: “Jag försökte och försökte och försökte få det att hända. Det beror inte på mig varför det här slagsmålet aldrig har hänt, det beror på den andra idioten. Du kunde inte dra honom till en ring för att slåss mot Gypsy King. Anthony Joshua kan suga en d*k.”

Med tanke på att Fury redan hade besegrat Chisora ​​två gånger, var fansen inte entusiastiska över att se deras tredje strid. Fury hävdade dock i ett inlägg på Instagram att 50 000 biljetter hade sålts. Det är möjligt att antalet har ökat sedan dess också.

Tyson Fury avslöjar varför han bestämde sig för att gå i pension

‘The Gypsy King’ fick ett härligt farväl när han besegrade Dillian Whyte inför 94 000 människor i april. Det tog dock inte alltför lång tid för honom att spilla några bönor om en comeback. Efter revanschen mellan Anthony Joshua och Oleksandr Usyk meddelade Fury att han återvände för att ta sig an Usyk för den obestridda tungviktstiteln. Förutom den kampen har han också en rad andra intressanta matcher för 2023.

Han försökte förklara orsaken till att han återvände från pensionen och sa: ”Jag behöver det här, jag behöver det här mer än jag någonsin trodde att jag någonsin skulle behöva något och jag har fortfarande mycket att ge, så här ger vi igen. Ge mer blod. Jag behöver det mentalt, fysiskt, känslomässigt, jag är inte redo att släppa det just nu.”

Även fans vill att Fury ska stanna kvar i spelet några år till. Under tiden, vad tycker du om hans kommentarer om AJ? Dela dina tankar om det i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär