Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingTyson Fury avslöjar en utarbetad plan för att bli en begagnad bilförsäljare...

Tyson Fury avslöjar en utarbetad plan för att bli en begagnad bilförsäljare efter att ha gått i pension från boxning

“The Gypsy King” Tyson Fury gör comeback för att återigen sätta eld på boxningsringen. Han är redo att möta Derek Chisora ​​för en trilogiuppgörelse. Under tiden hoppas fansen på att se Fury stanna kvar i sporten. Det verkar dock som att Fury kommer att ha svårt att hålla sig pensionär även om han lämnar boxningen. Faktum är att han nyligen öppnade upp om potentiellt att bli en begagnad bilförsäljare.

Fury var nyligen i en intervju med Steve Bunce från BT Sport. I samtalet nämnde Fury att han ofta funderade på att göra comeback efter att han tillkännagav sin pensionering. Noterbart meddelade han att han gick i pension efter sin kamp mot Dillian Whyte den 23 april 2022. Han sa: “Det enda som gjorde mig glad var att tänka på att komma tillbaka. Så fort jag hade boxning i huvudet igen. Som om jag inte är pensionerad, lägg mig i bakhuvudet igen.”

Han nämnde också att det fick honom att gå i pension och motiverade honom att prestera ytterligare.

Fury talade vidare om att potentiellt hitta ett jobb efter pensioneringen. Han sa: “Även om jag tränade och filmade och allt det där. Jag har aldrig haft ett jobb. Jag tränade varje dag och allt det där. Men det var fortfarande som att jag var en boxare, fortfarande var en atlet. Jag måste ha ett jobb redo, för att gå in. Och jag ska bli en begagnad bilförsäljare.”

Dessutom nämnde Fury att han ville sätta upp en pitch i Morecombe som heter “Tyson Fury Exotic Used Cars”.

Den kommande uppgörelsen mellan Tyson Fury och Derek Chisora

Tyson Fury har varit på en fight quest ända sedan han tillkännagav sin comeback från pensioneringen. Och fansen förutsåg vem hans potentiella motståndare kunde vara.

Det tillkännagavs den 20 oktober 2022 att han kommer att möta Chisora ​​för deras trilogiuppgörelse. Duon kommer att möta varandra på Tottenham Hotspur Stadium i London den 3 december 2022. Dessutom kommer Fury att försvara sin tungviktstitel i WBC.

Vad är dina tankar om att Fury ska bli bilförsäljare? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär