Saturday, January 28, 2023
HemNFLTyreek Hill samarbetar med influencer som har mer än 3 miljoner följare...

Tyreek Hill samarbetar med influencer som har mer än 3 miljoner följare för att trolla Bill Belichicks absurda rekryteringsprocess som gör att NFL-fansen blir galen

Tyreek Hill är på väg att bli en av de bästa wide receivers som någonsin spelat för Miami Dolphins. Han har slagit flera lag- och ligarekord. Men dessa utmärkelser kan bli detroniserade av hans komiska närvaro på en Instagram-rulle av en framstående influencer.

Den breda mottagaren har börjat samarbeta med en Instagram-influencer för att lekfullt håna en Super Bowl-vinnande tränare på rullen. Skämtet är inriktat på tränarens urvalsprocess. Spelarens video lockade också många fansreaktioner på Instagram-rullen.

The Dolphins serie: Tyreek Hill

På planen kan han vara en av de bästa bredbandsmottagarna att spela för Miami Dolphins, men utanför planen är Tyreek Hill en patenterad rolig kille. Han gjorde nyligen en rolig Instagram-rulle som trollade Bill Belichicks urvalsprocess för sina breda mottagare. Det råder ingen tvekan om att Patriots tränare har hjälpt till att plocka ut vinnande lag till Patriots. Men hans oortodoxa plockningsmetoder var en källa till humor.

På rullen visar Hill och uppfinnaren av Influencer Football League, Thaddboi, Hill springer en 40-yards strid i mycket hög hastighet. Omvänt visar de också en annan mottagarkandidat som springer långsamt. Framför allt är Thaddboi en berömd Instagram-influencer med mer än 3 miljoner följare, vilket gör att rullen blir viral på den sociala medieplattformen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av 🏆THADDBOII+++ (@thaddboii)

Humorn här är att de visar att Belichick är mer imponerad av den långsammare kandidaten och väljer honom. Detta var en tydlig indikation på att trolla Belichicks metod för spelarval. Fansen hade en rolig reaktion på den här rullen.

Fansen reagerar på Hills skämt

Många fans gick iväg på inlägget som han postade med Thaddboi. Ett fan kommenterade just, “LOL BRUH” vilket indikerar hur rolig användaren tyckte att rullen. Det var en annan användare som kommenterade Belichicks preferens och sa, “Älskar dem långsamt och vitt” med en skrattande emoji. En annan användare kommenterade vem de trodde att den andra spelaren var och sa: “Jag trodde det var mac jones lmao.” Slutligen talade ett fan om hur videon förmodligen innehåller en viss sanning och sa, “Lmaooo bro, detta fakta !! Varför i hela friden gillar han dessa långsamma spelare”.

Rullen blev viral och fick ett stort antal likes. Hills humor togs tydligt emot väl och det var många som tyckte om den. Frågan här är dock hur den som blir trollad ska svara.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär