Sunday, December 10, 2023
HemNFLTyreek Hill på väg att leverera på sitt löfte om att göra...

Tyreek Hill på väg att leverera på sitt löfte om att göra NFL historia med en 2000-yard säsong

Miami Dolphins WR Tyreek Hill har många utmärkelser, och han har precis lagt till ytterligare en till den här listan. Dolphins spelar mot Las Vegas Raiders, en match som var jämn tidigare, men som nu har blivit ensidig till Miamis fördel. Laget ådrog sig några skador, som att Achane blev utesluten igen, och att Hill kort var borta från matchen. Hill kom dock tillbaka med en smäll.

Ett nytt inlägg från NFL Rumours pekar mot några fakta och siffror som avslöjar varför Cheetah är bland en av de bästa WRs i ligan. Hill är på väg att slå NFL:s rekord av de mest mottagna yards under en säsong, men det stannar inte där. Det verkar som att Hills tid under friidrotten äntligen gav resultat.

Tyreek Hill: Breaking Barriers

Den här matchen mot Raiders har testats för Hill, men han kom igenom efter mycket smärta och

Hill måste nu göra mindre än 100 mottagaryards per match för att komma till 2 000 mottagaryardstrecket. Förra året lyckades Hill ta sig cirka 1 700 yards under säsongen och föll under sitt mål. Han har blivit den första spelaren i NFLs historia att spela in minst 150 yards för fyra av sina sex matcher med laget. Detta kom efter den senaste matchen mot Carolina Panthers. Hill har anslutit sig till Calvin Johnson, Lance Alworth och Jerry Rice för att ha 12 karriärmatcher med minst 150 mottagaryards.

“Just Internet Talk:” Cheetah Tyreek Hill avfärdar “den galna förbannelsen”, frivilligt för att bli ansiktet utåt för de senaste avbetalningarna

Hill hade varit mycket högljudd när det gäller att uppnå denna milstolpe i sin podcast “It Needed To Be Said”. “2 000 yards stod på min bucket list innan jag lämnar den här ligan – 2 000 yards och ytterligare en Super Bowl – och det får vi. Tro det.” Nämnd Hill. Förhoppningsvis går hans böner i uppfyllelse, och han tar inga allvarliga träffar som han gjorde idag.

Banar vägen till 2k

Hill nämnde hur hälsa var en nyckelfaktor för att hjälpa honom att uppnå det märke han hade satt för sig själv. Tua Tagovailoa är en av ligans minsta spelare som har flest air yards i ligan. Tyreek Hill utnyttjar dessa långa pass och samlar dessa yards till hans namn. Det är dock inte lätt, och det kommer med sina egna utmaningar. Hälsa, fokus och vaksamhet är vad Hill behöver för att nå 2k-strecket, som han förklarade tidigare.

Per Hill, hans fokus är att hjälpa Dolphins QB1 att spela och vara tillgänglig hela tiden. Det här är vad som har hjälpt honom att få de där enorma varven. Den 7-faldiga Pro Bowler studsade tillbaka efter en skada som han mötte i Raiders-spelet. Han gick en kort stund till omklädningsrummet och kom tillbaka med sina händer helt tejpade. Det här är den typ av hängivenhet han visar upp för att slå rekordet han har satt för sig själv. Tror du att Tyreek kan ta sig till 2k i år?

RELATED ARTICLES

Mest populär