Saturday, December 9, 2023
HemNFLTyreek Hill kommer att dyka upp för fredagens Clash vs. Jets i...

Tyreek Hill kommer att dyka upp för fredagens Clash vs. Jets i ett Fortnite Costume Post Bet

På fredag ​​ställs Miami Dolphins mot New York Jets. Den här säsongen har Dolphins visat upp fantastiska prestationer, med ett rekord på 7-3 i ligan, medan de kämpande Jets står på 4-6.

Dock har Dolphins breda mottagare Tyreek Hill introducerat ett ovanligt element för detta spel. Han har initierat ett vad på sociala medier och säger att han kommer att dyka upp i en Fortnite-dräkt under spelet.

Tyreek Hill i en Fortnite-dräkt?

Hill har etablerat sig som en spelare som Dolphins kan lita på. Nu när speldagen närmar sig har han lagt ett spel på den sociala medieplattformen X. Han nämnde att om han får 100 000 retweets kommer han att dyka upp i en Fortnite Peely-dräkt. Det skulle vara intressant att se om han når 100 000 retweets och faktiskt bär Fortnite-kostymen.

Det är inte första gången han vågar göra något sådant. När Dolphins besökte Tyskland för en match mot Kansas City Chiefs gick han undercover för att överraska fansen. WR tog på sig konstgjort ansiktshår, en peruk och solglasögon. Han gick runt och visade folk idrottares foton och frågade dem om de kunde känna igen dem.

RELATED ARTICLES

Mest populär