Friday, December 1, 2023
HemNFL"Tycker du att fotboll är kul?": Den prisbelönte skådespelaren Denzel Washington mobbar...

“Tycker du att fotboll är kul?”: Den prisbelönte skådespelaren Denzel Washington mobbar uppsluppent NFL-GET Tom Brady

Tom Brady har varit upptagen med att diskutera om NFL bland annat i sin veckovisa podcast Let’s Go! Sedan hans känslomässiga pensionering bjuder Brady nu in gäster till programmet från olika domäner och delar med sig av deras insikter. Ofta leder det till nya perspektiv och meningsfulla diskussioner.

Men nyligen när Oscar-vinnaren Denzel Washington dök upp i podden blev det lite surt. Under samtalets gång väckte en av Bradys kommentarer Washingtons ilska. Det är vanligt att när olika uppsättningar människor sitter tillsammans kan det finnas några argument. Denzel tog dock inte lätt på en av kommentarerna från ex-NFL-spelaren och skällde ut honom angående detsamma.

Denzel Washington regerar i Tom Brady under den senaste podcasten

Under det senaste avsnittet av Tom Bradys Let’s Go-podcast tog gästen inte lätt på en av Bradys kommentarer. Halvvägs genom showen när den största fotbollsspelaren och den framstående skådespelaren möttes öga mot öga, satte Brady fram ett lustigt utbyte där de återskapade fotbollsfilmen “Remember the Titans” som Washington spelade i. Brady log tydligen som inte passade bra med Washington. Skådespelaren anmärkte: “Ler, varför ler du?” Den pensionerade spelaren sa att fotboll var kul. Det här gillades inte ett dugg av skådespelaren som inblandade: “Det är inte kul, kul sir? Kul vem? Du säkert?”

Saker och ting blev ganska upphettade när den roliga aspekten av rollspelet drog ut på tiden mellan duon. Washington upprepade till och med att om den före detta NFL-spelaren var säker på kommentarerna han just gjorde. Brady ändrade återigen sin mening genom att säga att för närvarande var sporten inte lika rolig. Denzel kommer dock inte släppa taget för lätt när han dundrade: “Inte just nu, inte just nu vad?” Bestäm dig. Så om du fejkar, fortsätt säg är det kul?” Slutligen erkände Brady att fotboll inte är kul för närvarande. Han gav vidare sina skäl för detsamma.

Tom Brady delar anledningarna som gör NFL medioker för närvarande

Efter att ha avslutat den ofarliga debatten mellan Denzel och honom själv, gick Brady om medelmåttigheten i ligan. Han tog inte lång tid på sig att slita sönder både kvaliteten på matcherna och intensiteten. Han listade de olika orsakerna till bristen på intresse för NFL den här säsongen.

“Ena människor över hela världen”: Tom Brady hyllar sin “mentor” för Foshan Lions framgång

“Jag tycker inte att coachningen är så bra som den var. Jag tycker inte att utvecklingen hos de unga spelarna är så bra som den var. Reglerna har tillåtit många dåliga vanor att komma in i själva spelets prestanda. Jag tycker bara att produkten, enligt min åsikt, är mindre än vad den har varit.” Brady avslutade med sina skäl.

Även om utskällningen från Denzel var mer presterande och inte såg seriös ut, är det bra att Brady släppte ut sina verkliga känslor om sporten. När det gäller kvaliteten på NFL så går det kanske lite slarvigt.

RELATED ARTICLES

Mest populär