Saturday, December 9, 2023
HemEquestrian"Two Queens": Mark Wahlbergs ryttardotter fångar hjärtan online efter segern i Vegas

“Two Queens”: Mark Wahlbergs ryttardotter fångar hjärtan online efter segern i Vegas

Mark Wahlbergs yngsta dotter, Grace, har gått en framgångsrik väg inom ridsportbranschen. Den unga satte på sin passion från ung ålder för att stå där hon gör idag; gör vågor med sin förträfflighet. Från och med 2022 rankades Grace inte bara 7:e utan markerade sig också officiellt som en nationellt rankad ryttare. I takt med farten fortsätter 13-åringen att beträda vägen.

Tidigare i veckan tog Wahlberg en tredjeplats på Blenheim International Jumping Festival ombord på Bernadette. Duon var tillbaka igen för en händelserik vecka i Las Vegas. Med flera tävlingar under de senaste 7 dagarna krävde det sista triumferande hoppet ett uppriktigt meddelande från Grace. Och när hon firade, fann den unge sig några beundrare.

Grace Wahlberg firar ett lyckat evenemang

Las Vegas National Hunter/Jumper Horse Show gjorde sin närvaro för året under den senaste veckan. Från den 14 november var evenemanget värd för nationella jägaremästerskap för alla från amatörer till vuxna. Grace gick med i de bästa av fältet i regionen och tävlade på marken på de efterlängtade Nationals. Med slutförandet av densamma kunde ryttaren inte hålla utan att lägga ut ett uppskattningsinlägg. Grace delade en video av henne och Bernadette i aktion och skrev: “Den stora fågeln gör min första gång under ljuset och i den stora ringen här i Vegas till en speciell en!”

Duon utmanade $10 000, till en 5:e plats i tävlingen; spela in 69,552 sek ombord med noll straff. Grace gick också dubbelt klart i barnens mini Grand Prix; visar upp en spirande potential. När 13-åringen återvände framgångsrikt, anslöt hundratals till firandet.

Åskådare visar kärlek till den lilla ryttaren

Grace är känd för att vara en hängiven ryttare. Att välja passionssporten har också tvingat den unge att gå upp tidigt och fortsätta med sina plikter som avslöjats av Mark. Det uppsatta målet har lett Grace på rätt väg och med rätt stöd. Medan många samlades för att gratulera, kunde ingen slå mamman Rhea Durham till det. Modellen skrev, “Ni två var så fantastiska tillsammans!!! Biggest Bird dök upp”, följt av en hel del klappande uttryckssymboler.

“My Girl”: Mark Wahlbergs hästsportdotter får en speciell shoutout inför sitt framtida mästerskap

En av användarna hejade på ynglingen och utbrast: “Grattis! Först av många är jag säker!!” medan en annan skrev, “Du har haft ett otroligt showår, grattis.” Berömmen fick sällskap av uppskattning för den utmärkta duon. En skrev “Två drottningar” och en annan följde med “Ni såg fantastiska ut!!” När gratulationer och hjärtan fyllde kommentarsektionen visste Grace att hon var stolt över sina anhängare; förmedlas med en kommentar av en medryttare – “Stolt över dig.”

RELATED ARTICLES

Mest populär