Wednesday, February 21, 2024
HemHulk Hogan"Two Days Ago ...": Rick Ross frågar Logan Paul om han någonsin...

“Two Days Ago …”: Rick Ross frågar Logan Paul om han någonsin träffat Hulk Hogan i WWE

Logan Paul har snabbt gjort sig på WWE efter att ha blivit heltidsanställd. Även om han har gjort ett fantastiskt jobb i ringen, vare sig det gäller att klippa kampanjer eller slåss, är han fortfarande en nybörjare i branschen. Han behöver säkert lite råd här och då. Så vem är bättre att be om lite insikt än legenden Hulk Hogan själv?

Pratar med Rick Ross om det senaste avsnittet av IMPAULSIVT han öppnade upp om hur utmattande livet för en proffsbrottare är. Han pratade om hur mattorna i proffsbrottningsringen orsakar mycket smärta eftersom de inte fungerar som en studsmatta. Efter att ha delat mer med gästen frågade Ross Paul vilka råd Hogan har gett honom. Paul svarade genom att säga: “Jag har inte pratat med honom än.”

En chockad Ross bekräftade om Paul var en Hulkster eller inte. Efter ett tag pratade internetkändisen om hur han hade haft några misslyckade försök att träffa sin WWE-idol. Paul sa: ”Det är jag, men jag har inte pratat med honom personligen. Vi skulle koppla ihop oss för två dagar sedan men jag var precis i zonen innan min match och jag ville bara fokusera. ” Han avslutade med att säga, ”Det är svårt mannen,” och uttryckte att schemat för en proffsbrottare är hektiskt.

Inlägget “Two Days Ago…”: Rick Ross Asks Logan Paul If He Ever Met Hulk Hogan i WWE dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär