Thursday, November 30, 2023
HemWrestlingTvåfaldig WWE-taglagsmästare kallades en gång för att porträttera Hulk Hogans dotter Brooke...

Tvåfaldig WWE-taglagsmästare kallades en gång för att porträttera Hulk Hogans dotter Brooke Hogans datum för en berättelse

Hulk Hogan blev berömmelse som WWE-stjärna och popkulturikon på 1980-talet. Han var ett av de mest välkända ansiktena när det kom till proffsbrottning och hans popularitet har bestått tidens tand. Även efter att han slutade vara en aktiv artist vägde hans namn fortfarande mycket och han behöll en närvaro på TV. Faktum är att han hade sin egen dokusåpa med titeln Hogan Knows Best, som visade upp Hogan-familjens liv och deras upp- och nedgångar.

Tillsammans med Hogan inkluderade showen också hans barn Nick och Brooke Hogan, eftersom kamerorna följde deras dagliga aktiviteter. I ett av avsnitten hade showen två gånger WWE-tagglagsmästare och son till den legendariska brittiska bulldoggen, Davey Boy Smith Jr. dyker upp som ett datum för Brooke Hogan.

I en intervju berättade Smith Jr hur det kom till hans framträdande i programmet och vad som hände efteråt.

Smith Jr. dejtade Hulk Hogans dotter i programmet

Hulk Hogan spelade i sin egen tv-serie på VH1, kallad Hogan Knows Best, där tittarna fick följa Hogans och hans familjs dagar på skärmen. TV-serien började 2005 och varade i fyra säsonger. Det inkluderade hans son Nick Hogan, dotter Brooke Hogan och ex-fru Linda Hogan.

Showen fokuserade ofta på Hulkster, som ville hantera sina barns karriärer och hjälpa dem när det behövs. Under ett avsnitt gjorde den professionella brottaren Davey Boy Smith Jr. riktiga namnet Harry Smith ett framträdande i programmet som ett datum för Hogans dotter Brooke. I en intervju med Hannibal TV 2017 avslöjade Smith hur hans cameo i dokusåpan kom till.

DYK DYPARE

Han sa att Hogan letade efter en brottare som skulle komma på hans show för att vara hans dotters dejt i ett avsnitt. Smith sa att även om WWE-stjärnan The Miz hade varit med i programmet tidigare, rekommenderade John Laurinaitis Smiths namn. Han avslöjade att det faktiskt var John Laurinaitis[…] han rekommenderade mig att vara med i programmet eftersom jag inte hade debuterat på TV så han kanske tänkte på att det här kan vara en bra reklam för Harry, vi har inte debuterat honom än.”

Den före detta taglagsmästaren sa också att upplevelsen var rolig, men det blev inget mellan Brooke och honom. Han fortsatte: ”Det var kul; Jag åkte ner till Miami för ett par dagar. Och sedan direkt efter det gick jag för att göra några houseshower och det kom egentligen ingenting ut av det. Men det var kul. Det var en upplevelse. Det gav mig lite ryktbarhet. Brooke och jag slog helt enkelt inte.”

Smith gjorde sitt WWE 2007 som DH Smith men återvände till utvecklingsstadiet FCW ett år senare. 2009 gjorde han sin debut på WWE ECW och kom i linje med Tyson Kidd och Natalya. Trion bildade en modern version av The Hart Foundation. Laget vann taglagstitlarna vid två tillfällen innan de splittrades. WWE släppte sedan sitt kontrakt 2011.

Sedan dess har han brottats på den oberoende kretsen och tillbringat tid i NJPW också. För närvarande är han en del av NWA där han innehar Tag Team-titlarna med Doug Williams.

RELATED ARTICLES

Mest populär