Saturday, January 28, 2023
HemNFLTvåfaldig Oscarsvinnare hade en gång ett skrämmande möte med "Unerved" Tom Brady...

Tvåfaldig Oscarsvinnare hade en gång ett skrämmande möte med “Unerved” Tom Brady av en bisarr anledning: “Jag tror att jag gjorde min Batman…”

När det kommer till kopplingsspel finns det ingen bättre fotbollsspelare än Tom Brady. Den legendariska QB har tagit segern från nederlagets käftar vid ett flertal tillfällen. Men hur gör han det? En tvåfaldig akademiprisbelönt skådespelare avslöjade en gång en skrämmande upplevelse han hade med Brady som gör alla dessa fantastiska comebacks möjliga.

Skådespelaren Ben Affleck är ett stort New England Patriots-fan. Han tillbringade mycket tid med Brady när han var på Foxborough. Och Affleck mindes ett sådant möte som gjorde honom supernervös.

Kastar som om det är Super Bowl

Ben Affleck mindes det nervösa mötet med Tom Brady i en intervju redan 2021. I intervjun delade Affleck detaljerna om sin tid när han spelade catch med superstjärnans quarterback under sin tid med Patriots. Och hans mentalitet som gör alla dessa kopplingsspel möjliga.

“Även när vi spelade catch spelade vi inte bara catch – han skulle säga,” Okej, det är Super Bowl. Vi är på 16-yardlinjen, det är fjärde ner. Vi har sex sekunder på oss. Vi vinner det här, det är allt. Vi missar, det är över.”, sa Affleck. Skådespelaren beskrev sedan hur Bradys mentalitet påverkade honom och hans hängivenhet att faktiskt fånga bollen, vad som än händer.

“Till och med bara jag lyssnade på honom, trodde jag att vi var i Super Bowl och tänkte, ‘jag ska göra allt för att fånga den här bollen.’ Och eftersom jag var så långsam var bollen lite förbi mig och jag hoppade ut och dök. Jag tror att jag höll på med min “Batman” vid den tiden och var som “Barn med min karriär. Bry dig inte om min åldrande kropp”, tillade Affleck.

Så, Bradys hemlighet för alla dessa comebacks och clutch-spel i fjärde kvartalet är offentligt.

Comeback-kungen Tom Brady

Tom Brady är en kung av NFL med sju Super Bowl-titlar. Men hans auktoritet i fjärde kvartalet är oöverträffad. Vid ett flertal tillfällen, när hans lag nästan står på randen till ett förkrossande nederlag, vänder han upp och ner på spelet i de döende sekunderna. Under karriären som sträcker sig över 22 år har den största quarterbacken genom tiderna flest spelvinnande turer i NFL:s historia, och gjort det 56 gånger. Men för att ge en siffra som är ännu mer imponerande har Brady registrerat 44 comebackvinster under fjärde kvartalet eller senare. Det finns en anledning till att han är GET.

Brady gjorde det även under en av sina Super Bowl-vinster. Och han gjorde det senast för Tampa Bay Buccaneers mot New Orleans Saints i vecka 13 av säsongen 2022.

Avfyra de där kanonerna, älskling! 💣💥

📺: #NOvsTB på ESPN pic.twitter.com/r4t1nV3fnz

— Tampa Bay Buccaneers (@Buccaneers) 6 december 2022

Det var särskilt svårt mot Saints eftersom han inte hade kastat en enda touchdown hemma mot dem under de två föregående matcherna. Men Brady kastade två av dem på fem minuter för att ta ställningen från 3-16 till 17-16. Med det slog han också Peyton Mannings rekord med flest comebacks i fjärde kvartalet i NFL:s historia. Saker som drömmar är gjorda av.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär