Wednesday, December 6, 2023
HemNFLTvå år innan Tom Brady skilde sig, ristade toppmodellen Gisele Bündchen vägar...

Två år innan Tom Brady skilde sig, ristade toppmodellen Gisele Bündchen vägar för en hållbar framtid: “Du skördar vad du sår”

Tom Brady och Gisele Bündchen avslutade äntligen sitt 13-åriga äktenskap förra månaden. Men skilsmässoplaneringen pågick i månader innan slutförandet. Och det är uppenbart av hur lätt Gisele och hennes quarterback man har gått vidare med sina liv i godo.

Faktum är att Gisele redan är tillbaka i modebranschen. För henne är det dags att ta tyglarna igen. Och inte bara i modevärlden, utan också för att göra en förändring för planeten.

Den före detta brasilianska supermodellen före detta fru till Brady var en av de mest framgångsrika modellerna genom tiderna och startade en ny linje och trend inom mode, vilket gjorde henne till den högst betalda supermodellen i sin generation. Gisele var Victoria’s Secret-modell innan hon träffade Tom Brady och fick två barn med honom. Och för Benjamin och Vivian gav hon upp allt.

Gisele Bündchen gjorde nyligen sin första stora modefotografering efter flera år av att inte ha varit i branschen. Fram till dess ville Bundchen finnas där för sin familj och sina barn. Hon ville vara där medan Brady koncentrerade sig på att vinna dessa sju Super Bowl-ringar.

DYK DYPARE

Och när TB12 meddelade att han avbröt sin pensionering för Tampa Bay Buccaneers, hade Gisele fått nog och kände sig “ljugit för”. Nåväl nu är Gisele tillbaka till att göra det hon älskade också. Men dottern Vivian kanske inte gillar det så mycket.

Gisele Bündchen har inte bara mode i huvudet

“Titta det här är mode”, sa Gisele till sin dotter vid fotograferingen i Paris. Skymningsåren av mode och lansering av hälsovårdsmärken är dock inte så spännande för den 42-åriga brasilianska tvåbarnsmamman.

För tillfället vill Bundchen flytta fokus från sig själv till sitt hemland. Brasiliens biome-regenerering är det yttersta som Gisele tänker på.

”Jag känner mig väldigt tillfredsställd, som mamma och som fru. Och nu blir det min tur”, sa Bradys före detta beau. Gisele har tillbringat större delen av de senaste två decennierna för att hjälpa sitt lands miljöhälsa.

Hon har donerat träd till Amazonas och förbättrat samhällets vattenresurser och tillgänglighet. Detta ledde till att hon nominerades till Goodwill-ambassadör för FN:s miljöprogram. Gisele var också den verkställande producenten av en Netflix dokumentär om miljövård.

Bündchen har varit avgörande för att underhålla och upprätthålla Xingu River Region. För flera år sedan hjälpte hon till med fröbanken för att stoppa föroreningar av flodhuvuden. År senare ser hon hennes ansträngningar ta form när mer än 16 000 hektar mark har återställts. “Det visar dig bara [that] i livet skördar du vad du sår, bokstavligen”, sa Bündchen.

Gisele och Tom har båda gått vidare. Medan Gisele gör världen till en bättre plats för våra framtida generationer, fokuserar exmaken Tom Brady enbart på Tampa Bay.

RELATED ARTICLES

Mest populär