Saturday, December 9, 2023
HemNBATvå år efter "cutting off" Larsa Pippen från hennes show, får Kim...

Två år efter “cutting off” Larsa Pippen från hennes show, får Kim Kardashian ett meddelande från ex bästa vän

Larsa Pippen har blivit centrum för medias uppmärksamhet på grund av hennes pågående dejtingrykten med Michael Jordans son Marcus Jordan. Reality-tv-stjärnan var tidigare gift med Chicago Bulls-legenden Scottie Pippen. Därför var nyheten om att hon dejtade hans tidigare lagkamrat Michael Jordans son chockerande för fansen och kritikerna. Nyligen skickade Larsa Pippen ett meddelande till sin ex-bästa vän Kim Kardashian som klippte av reality-tv-stjärnan från hennes show för två år sedan.

Larsa Pippen och Kim Kardashian var de bästa vännerna länge. Hon gjorde flera framträdanden i ‘Keeping Up With The Kardashians’ under åren. Kim Kardashian och Pippen hade dock ett nedfall 2020, varefter hela Kardashian-familjen slutade följa henne på sociala medier. Dessutom dök Pippen aldrig upp på Kardashians show efter nedfallet. Två år efter slutet på deras vänskap skickade Larsa Pippen ett hjärtevärmande meddelande till sin tidigare BFF.

Larsa önskar det bästa för Kim Kardashian och familjen

Larsa Pippen gjorde nyligen ett framträdande på E! Nyheter för marknadsföringen av den femte säsongen av hennes reality-tv-program, “The Real Housewives of Miami”. Under intervjun tog Pippen upp ryktena om att dejta Marcus Jordan. Dessutom diskuterade hon också lite om den kommande säsongen av hennes berömda show.

Samtidigt tog medvärden upp frågan om Larsa Pippens bråk med Kim Kardashian. Han frågade om det fanns utrymme för försoning mellan de tidigare bästa vännerna. Larsa Pippen sa: ”Jag känner att vi är bra. Jag önskar dem inget annat än det bästa. Våra barn är fortfarande vänner. Vi är på en bra plats, jag känner att jag bara vill att alla ska vara nöjda.”

Reality-tv-kändisen ansåg att hon fortfarande önskade det bästa för Kim Kardashian och hennes familj. Larsa Pippen avslöjade att deras barn fortfarande var vänner. Dessutom sa hon att hon ville att alla skulle vara nöjda.

Därmed skickade Larsa Pippen ett hjärtevärmande meddelande till Kim Kardashian trots det kontroversiella slutet på deras vänskap.

Larsa Pippen erkänner att hon dejtat Marcus Jordan

Larsa Pippen svarade äntligen på dejtingryktena kring hennes och Michael Jordans son Marcus. Medprogramledaren påpekade att det har gått rykten om att Pippen dejtat en viss någon.

Larsa Pippen kände att hon dejtade. Hon berättade att det var svårt att dejta som en offentlig person i LA eller Miami eftersom folk tror att man måste sätta en titel på en dejt. Larsa uppgav dock att han inte var intresserad av att sätta en titel på hennes förhållande med Marcus Jordan ännu. Larsa Pippen tillade vidare, “Jag dejtar definitivt. Du kommer att se det på programmet.”

RHOM-rollsinnehavaren bekräftade dejtingryktena. Hon föreslog att folk skulle få veta mer om hennes förhållande under den kommande femte säsongen. Larsa erkände att det var första gången hon var öppen för en allvarlig situation i sitt liv.

Därför tog Larsa Pippen upp dejtingryktena och erkände att ha sett Marcus Jordan. Vad tycker du om att Pippen dejtar Marcus Jordan? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär